Magazin

Zbog ove 30-dnevne metode za automatsko učenje jezika propast će jezičke škole

Napisao H. H.

Fenomenalni multilingvista, prof. Andrzej Garwronski, koji je savladao najmanje 60 stranih jezika i poznavalac jezika – poliglota Giuseppe Gasparo Mezzofanti, koji vlada 38 jezika, samo su primjeri genija, koji su poslužili kao temelj za stvaranje ove 30-dnevne formule. Ona u ekspresno kratkom vremenskom roku omogućava savladavanje vokabulara na razini jednogodišnjeg jezičkog tečaja! Uvjerite se da Formula Fenomenalnih Multilingvista može dovesti do propasti tradicionalnih jezičkih škola.

Već je 597.158 Europljana odustalo od uzaludnih, kompliciranih metoda za učenje jezika i zahvaljujući Formuli Fenomenalnih Multilingvista se priključilo Mezzofantiju i Gawronskom. Vlasnici jezičkih škola su preneraženi što je ova metoda ugledala svjetlost dana. Plaše se da sada svako može saznati tajnu najučinkovitijeg načina za učenje stranih jezika.

Vi ćete također, bez obzira na dob, obrazovanje i iskustvo u učenju jezika, već u 4 tjedna izazvati oduševljenje i šok na licima obitelji, prijatelja i kolega s posla. Još ako svi misle da nemate predispozicije za učenje jezika, nitko neće vjerovati da učite jezik manje od 30 dana.

A to će biti tek početak Vaših uspjeha!

Komentari

komentara