Magazin

ŽESTOKA SVAĐA ZBOG BOSANKE IZ MINHENA: Ajla razvalila Marijinu pjesmu a onda je nastao haos

Napisao H. H.

Ajla Muminović (22) iz Minhena predstavila se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmama “Pametna i luda” Marije Šerifović i “Totalna anestezija” Aleksandre Prijović.

Nakon nastupa osvojila je šest glasova, a samo Jelena Karleuša joj nije dala da.
“Treba da vas bude sramota za svih šest glasova i to što ste rekli da treba da podignemo kriterijume. I ti Marija treba da se stidiš što si dala glas”, rekla je Karleuša. Aca Lukas koji je pratio utakmicu pokušao je da joj kaže da ne priča previše. Umiješao se i Tajanstveni, a JK je rekla da pretpostavlja da gore sjedi vrlo inteligentna i druhovita osoba ali nije sigurna da li je muško ili žensko, piše “Grand.online“.

“Bilo je momenata da je u Marijinoj pjesmi bila intonativno slaba, a u drugoj pjesmi isto nije bila intonativno dobra ali ja njoj vjerujem za svaki ton koji je otpjevala”, rekla je Tijana Dapčević. Aca Lukas je rekao da je JK sebi dala za pravo da bude predsjednik žirija i to nije u redu.

“Nemaš prava nama da kažeš sram nas bilo za glasova jer stojim iza svog glasa. Djevojka je pjevala zadovoljavajuće i samo treba da obrati pažnju na intonaciju u drugoj pjesmi koju će pjevati u baražu”, rekao je Lukas.

Marija Šerifović je rekla da je njenu pjesmu otpejvala ok i da joj se najviše dopao volumen. JK je nastavila da napada kolege, a Aca Lukas je u jednom momentu toliko pobjesnio na JK i rekao joj da nema pravo da ih nagovara da promijene mišljenje.

Uslijedila je žestoka svađa, a kako se završila pogledajte u video snimku:

Komentari

komentara