Magazin

Turski Brad Pitt – Zvijezda turskih serija porijeklom iz BiH!

Napisao admin

Junak turske iznimno popularne serije serije Sjever i jug glumac Kivanc Tatlitug, otkrio je turskim medijima da njegova porodica vodi porijeklo iz Bosne i Hercegovine. Nakon sad već čuvene serije "1001 noć", još jedna turska telenovela osvaja gledaoce diljem planete.


Kivanc Tatlitug (foto: internet)

Protagonisti serije “Sjever i jug”, koja će premijerno u BiH emitirati na TV1, na prečac su osvojili publiku u regionu, a osobito glavni glumac, Kivanc Tatlitug koji je naše gore list.

Zbog njegove svijetle kose i plavih očiju mediji su dvadesetsedmogodišnjeg Kivanca proglasili za turskog Breda Pita. Na nagovor svoje majke prijavio se 2002. godine na turski izbor “Model of the World”, na kome je i pobijedio, što je bila i velika prekretnica u njegovom životu. Porodica Tatlitug vodi poreklo iz naših krajeva.

“Još istražujem svoje korijene, koji sežu do balkanskih područja, tačnije do Bosne”, otkrio je Kivanc u intervjuu za jednu tursku televizijsku stanicu.

“Baviti se glumom isto je kao i baviti se svakim drugim poslom, ali, nažalost, privatni život uvek izbije u prvi plan. To je ono što mi se nikada nije dopadalo. Oni koji ne vode ovakav život ne mogu da shvate koliko opterećenje predstavlja život pod lupom”, izjavio je nedavno Kivenc, koji se ne uspijeva odbraniti od nasrtljivih novinara i još nasrtljivijih djevojaka čija je srca slomio.

cure.ba

Komentari

komentara