Magazin

Traže informacije o dojavi bombe – Vlasnik mostarskog kluba ponudio 10.000 KM nagrade!

Napisao admin

Sinoć oko 23 sata Policijska uprava Mostar zaprimila je dojavu o eksplozivnoj napravi u caffe-restaurantu ”Art”, koji se nalazi u kampusu Univerziteta u Mostaru.


Club ART

Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeno je više policijskih patrola, piše Bljesak.info.

Posjetitelji su evekuirani, a nakon što je izvršen KDZ pregled objekta ustanovljeno je kako je dojava o eksplozivnoj napravi bila lažna.

U navedenom caffe-restaurantu koncert je sinoć trebao održati pjevač Milan Topalović Topalko, no koncert je na kraju otkazan.

Iz cluba ‘Art’ su naveli: “Ovim putem želimo iskazati veliko žaljenje što se po drugi put neko poigrava sa svima nama. Naime, nakon prve dojave da se u klubu nalazi bomba neposredno prije početka koncerta Allegro Banda, večeras se ponovila ista priča, pa smo zbog obostrane sigurnosti bili primorani isprazniti objekt kako bi se zaista utvrdilo da se i dalje radi o nepromišljenim provokacijama pojedinaca. Molimo sve one koji imaju bilo kakve informacije o dojavi bombe da nam se jave anonimno porukom na Facebooku, ili na broj 063 116 260.

Očekuje vas bogata nagrada od 10 000 KM. Ovakve stvari se ne smiju više ponavljati, a mi ćemo se na sve moguće načine potruditi da do ovoga više ne dođe”.

cure.ba

Komentari

komentara