Magazin

ŽIVJELA SAM KOD BOGATOG PRINCA U NJEGOVOM HAREMU: Nakon što smo imali sek*ualni odnos, on je…

Napisao H. H.

New York Post piše u svom nedjeljnom izdanju o knjizi Jillian Lauren, koja je napisala bestseler pod nazivom “Neke djevojke: Moj život u haremu” (Some Girls: My Life in a Harem), u kojem je opisala dio svog života sa princom od bogatog Bruneija.

“Oni imaju više novca od ikoga drugog”, ističe Jillian, koja je navela da vlada opšti nemoral u bogato ukrašenim palatama.

Lauren, koja tvrdi da je postala haremska djevojka sa samo 18 godina, zajedno sa još nekim Amerikankama – tvrdi da su nakon što su sletjele u Brunej sve djevojke bile prisiljene predati svoje pasoše. Upozorili su je da cijelo vrijeme pazi šta radi jer je neprestano pod nadzorom. Morala je smršati, a ako bi to bio problem, doktor je osiguravao tablete za mršavljenje, piše Jutarnji.

Lauren se morala nakloniti članovima vladajuće porodice svaki put kada su kraj nje prolazili, nije im se smjela obraćati bez dozvole i morala je pognuti glavu kako bi bila niža od Jefrija, koji je od djevojaka navodno tražio da ga zovu Robin, jer je to ime smatrao više američkim.

Volio je američke automobile, odjeću i pop-kulturu, a posebno su mu bile privlačne mlade Amerikanke, piše ona.

“Kako je njegova raskalašenost rasla, tako je rastao i broj američkih djevojaka”, opisuje Lauren. “Listao je časopise i govorio ‘želim ovu ženu’, pa bi ih nakon toga naručivao.” Lauren je bila jedna od rijetkih zapadnjakinja koje su nametnutu pokornost dobro podnosile. U haremu je većina djevojaka bila s Filipina, a mnoge su bile 15-godišnjakinje. “Maloljetnost tamo nije takav problem kao ovdje”, tvrdi.

Djevojke su bile smještene u Jefrijevoj palati koju nisu smjele napuštati. “Ludite zbog dosade”, ističe Lauren. Prošle su sedmice prije nego što je bila odabrana, nakon čega su je odvezli u neku zgradu, gdje su je zaključali u stan. “Prošla su četiri sata prije nego što se princ pojavio”, piše Lauren u svojoj knjizi. “Nakon sek*a, legao je kraj mene na tri sekunde, pljesnuo me po stražnjici i rekao: ‘Bilo je dobro. Kasnim na sastanak’”.

Komentari

komentara