Magazin

ISPRED PIQUEA, MESSIJA, KROOSA… – Edin Džeko među najpoželjnijim zetovima nogometašima

Napisao admin

Reprezentativac Edin Džeko našao se na listi deset najpoželjnijih zetova u svijetu nogometa.


Edin Džeko i Amra Silajdžić (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)

Listu koju je sasatavio nogometni portal Bleacher Report predvodi Cristiano Ronaldo, superstar Real Madrida i jedan od najbogatijih nogometaša današnjice. Portugalac je trenutno u vezi sa ruskim modelom Irinom Shayk. 

Nakon njega, tu je Mario Gotze, 20-godišnji igrač Borussije iz Dortmunda. Prema pisanju navedenog portala, mladi veznjak je tek na početku karijere te zbog toga djevojke još uvijek ne pokazuju veliki interes za njega. 

Na trećem mjestu je Edin Džeko, koji je u vezi sa modelom Amrom Silajdžić. Ima 26 godina i može se reći da je u najboljim godinama. U Manchester Cityju su svjesni njegove važnosti za tim te ga zbog toga žele zadržati. 

Nakon Dijamanta, na četvrtom mjestu se nalazi stoper Barcelone Gerard Pique, koji je u vezi sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom sa kojom očekuje i dijete. U katalonskoj prijestolnici kupili su ogromnu kuću u koju će se preseliti nakon što dobiju dijete.

Na petom mjestu je još jedan igrač Barcelone, Lionel Messi, koji je u vezi sa Antonellom Roccuzzo, svojom ljubavi iz djetinjstva sa kojom ć narednih dana dobiti i dječaka kojeg će nazvati Thiago. 

Šesti je Juan Mata, igrač londonskog Chelseaja, koji je poput Messija, odlučio svoj privatni život zadržati za sebe. 

Na sedmom mjestu je još jedan Španac, golman Real Madrida Iker Casillas, koji je u vezi sa voditeljicom španske televizije Sarom Carbonero. 

Tu je i igrač Bayerna Toni Kroos. Ovaj 22-godišnjak je u vezi sa Jessicom Farber i, ukoliko se odluče razići, svaki otac bi ga poželio za zeta. 

Na devetom mjestu liste najpoželjnijih zetova je Brazilac Kaka kojeg Bleacher Report opisuje kao savršenog zeta. Kaka je veoma religiozan i vrlo odan muškrac koji ne uživa u noćnom životu i društvu mnogo djevojaka. 

Na desetom mjestu je Džekin saigrač Joe Hart. On je jedan od najmlađih golmana Premiershipa i uključen je u lokalne humanitarne organizacije.

cure.ba

Komentari

komentara