Magazin

"Kralj bakra" – Milan uživao s ljepoticama, Severina nastupala u Frankfurtu

Napisao admin

Severinin bivši zaručnik proteklih je dana viđen na zabavi s ljepoticama iz popularne crnogorske televizijske serije, dok je ona održala koncert u Frankfurtu sa srpskom pjevačicom Draganom Mirković.


Severina i Milan Popović (foto: cure.ba)

Srpski Kurir piše da je poznati poduzetnik slavio s glumcima iz serije u popularnom beogradskom kafiću. Slavili su početak emitiranja druge sezone serije, a ‘kralj bakra’ navodno je najviše uživao u društvu ljepšeg dijela glumačke ekipe.

Prisutne su bile lijepe glumice Bojana Maljević, Danina Jevtić, Nina Janković i Milena Marić, a čini se da je baš njihovo društvo pomoglo Milanu da zaboravi brojne medijske napise o njegovom razlazu sa Severinom.
Prema pisanju Slobodne Dalmacije Severina je svojim koncertom u Frankfurtu oduševila publiku koju nije posjetila nekoliko godina.

Kako prenosi dnevnik.hr, ganuta pjevačica obratila se obožavateljima u dvorani Union Halle poručila – ‘Vraćam se i evo me u Frankfurtu nakon 2,5 godine. Nije bilo lako bez vas koji me ipak niste zaboravili. Zato vam hvala od srca’.

Čini se da je, dok njen bivši zaručnik zabavlja u društvu ljepotica, Severina odlučila uživati u društvu hiljada obožavatelja koji su oduvijek uz nju.

cure.ba

Komentari

komentara