Magazin

 Sretna porodica – Heidi Klum sa četvero djece i novim dečkom u šetnji (FOTO)

Napisao admin

Nakon kraha sedmogodišnjeg braka sa Sealom, Heidi Klum (39) pronašla je sreću u ljubavi sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom.


Manekenka je u nedjelju snimljena tokom šetnje s novim dečkom i djecom, sinom Henryjem (6), Johanom (5), kćeri Lou (2) i Leni (8) čiji je biološki otac Flavio Briatore. Izgledali su poput sretne porodice, a Martin je brižno vodio njene sinove za ruku. Britanski mediji pišu kako je Heidi majicom sa natpisom ‘Kada imamo jedno drugo, imamo sve’ na suptilan način izrazila ljubav prema novom dečku.

Manekenka je u septembru komentarisala kako nije sigurna može li se njihov odnos zaista nazvati vezom. Njena veza sa tjelohraniteljem razbjesnila je njezinog bivšeg supruga. Nedugo nakon što je izjavio da ga je varala tokom braka demantovao je svoje riječi, prenosi 24sata.

– Seal ne bira riječi, ali navikla sam na to. Ne znam, ne sviđa mi se to. To nije istina. Nikada nisam niti pogledala drugog muškarca dok sam bila sa njim. Nije mi laka spoznaja da on tako misli. Valjda je povrijeđen – rekla je tada Heidi koja je u aprilu podnijela zahtjev za rastavu.

cure.ba

Komentari

komentara