Magazin

Tamara Ecclestone – "Razumjela bih da me prevario sa ženom, ali ovo ne mogu pojmiti"

Napisao admin

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone ovih dana prolazi tešku privatnu dramu jer se još uvijek pokušava pomiriti s činjenicom da je dečko prevario s transseksualcem.


Tamara Ecclestone (foto: cure.ba)

Prisjetimo se, Tamaru su s ovom šokantnom viješću suočili roditelji koji su dobili snimku na kojoj Omar opću s transseksualcem! “Bila sam ponižena, pogotovo zbog mojih roditelja. Oboje su bili tamo dok smo gledali snimku na laptopu.”, izjavila je ponižena Tamara.
 
Premda se njen dečko branio kako je snimka stara, Tamara je jasno prepoznala nakit kojeg mu je sama poklonila te trenutno prekinula s njim i promijenila brave na svojoj kući.
 
“Ne želim razgovarati s njim. Kad bi se radilo o ženi, to bih mogla razumjeti, no s obzirom na osobu s kojom je to napravio, teško mi je to prihvatiti. Nadam se samo kako će dobiti pomoć koja mu je očito potrebna.”, izjavila je Tamara za Telegraph.
 
Kako prenosi Index, ipak priznala je kako uprkos svemu, još uvijek vjeruje u pravu ljubav: “Vjerujem kako postoji onaj pravi za mene. Vjerujem u sretne svršetke.”

cure.ba

Komentari

komentara