Magazin

Šokantno saznanje – Žena otkrila da joj je pokojni suprug bio otac

Napisao admin

Jedna se žena užasno iznenadila kad je nedavno otkrila da je njen pokojni suprug zapravo bio njen otac.


Ilustracija (Foto: Cure.ba)

60-godišnja Valerie Spruill iz Doylestowna u Ohiu to je saznala iz DNK testa koji je napravljen tek nakon smrti njenog supruga, a zatim je s pričom izašla u medije, prenosi Daily Mail.

“Želim ispričati svoju priču, moja djeca i unuci moraju znati odakle potiču. Ta informacija sigurno je bolna, jer sam i sama bila shrvana kad sam to saznala”, rekla je Spruill. Valerie su kao dijete čuvali djed i baka, a njena je majka bila “prijateljica noći” koja je dolazila u posjetu, ali Valerie je oduvijek smatrala kako je to samo prijateljica porodice. Sa njenim ocem majka je imala šestero djece za koje se zna, a nakon njene smrti, Valerie je otkrila da je čovjek kojeg je cijeli život smatrala ocem, zapravo njen djed, prenosi Index.

Kasnije se odselila i upoznala Percyja, za kojeg se na kraju i udala. Nakon njegove smrti, 1998.godine, Valerie je čula da kruže “čudne” glasine o njihovom odnosu, ali na njih se nije obazirala. Ipak, 14 godina nakon njegove smrti, odlučila je saznati istinu. Pronašla je nekoliko Percyjevih dlaka na njegovom češlju i odnijela ih na DNK analizu koja je pokazala kako joj je suprug u stvari bio otac. Pretpostavlja se da ni Percy nije znao da se oženio vlastitom kćerkom, jer u njegovim ličnim dokumentima nije pronađen nikakav dokaz da je uopšte znao da ima djece prije braka s Valerie.

cure.ba

Komentari

komentara