Magazin

Poznati – Seka Aleksić u psihičkim problemima

Napisao admin

Otkako je izgubila bebu, Seka Aleksić se, kako pričaju njeni bliski prijatelji i poslovni saradnici, nikako ne može izvući iz psihičke krize.


Seka Aleksić (Foto: Cure.ba)

Poslije svega što joj se desilo skoro tri mjeseca bila je “povučena u sebe“, većinu nastupa je u tom periodu otkazala i nije se željela pojavljivati u medijima. Kako bi što prije “izašla“ iz tog depresivnog stanja veliku podršku davao joj je prije svih suprug Veljko, najuža rodbina, prijateljice…

Seka je u tom periodu najmanje vremena provodila u Srbiji. Uglavnom je putovala kako bi se što više opustila i oslobodila “tereta u sebi“.

Nedavno je kratko pristala pričati na tu temu.

– Svoje psihičke probleme rješavam sa monahom. Razgovori s njim mi jako prijaju. Gotovo svakodnevno idem i u manastir kako bi obogatila dušu i riješila se nekih negativnih stvari – priznala je pjevačica.

Sa druge strane, Seka je u velikom problemu. Njen mezimac, čivava, Cezar postao je pravi zavodnik na imanju Piljikića. Naime, na svom Tviter nalogu, pjevačica se požalila fanovima kako je Cezar pored Sare oplodio Barbaru i Sofiju, te da će uskoro dobiti još devet malih štenaca.

Očigledno je da se Cezar ne ponaša shodno svom imenu, tako da bi pjevačica mogla da mu promjeni isto u Sultan i opravda njegovu ulogu bahatog haremskog zavodnika. Što se tiče njenog supruga Veljka, pjevačica kaže da on polahko, ali sigurno dobija rogove od cijele situacije u kući, te da će ozbiljno morati da se pozabavi ovim problemom.

– Teško meni… Cezar je pored Sare oplodio i Barbaru i Sofiju… Ukupno devet kučića stiže… Moj muž polako ali sigurno dobija rogove – napisala je pjevačica.

cure.ba

Komentari

komentara