Magazin

Britney Spears – Sposobna sam da brinem o sebi

Napisao admin

Prije četiri godine, kad je imala nervni slom, ljekari su joj dodjelili dva staratelja, ali ona sada želi da se osamostali


Britney (Foto:Cure.ba)

Ne brije više glavu.
Otkada je pjevačica doživjela nervni slom i obrijala glavu pred paparacima 2008. godine, o njenom životu odlučuju otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet.

Odluke o finansijama, njenoj karijeri i imovini donosi otac, koji joj je zvanični staratelj, ali Britni mu nikada nije dala da se mješa u njen privatni život.

Nakon četiri godine, pjevačica se osjeća mnogo bolje. Zaljubljena je, dobro zarađuje od turneja i od žiriranja u šouu „Iks faktor“, i sada želi da sama brine o sebi i svojoj porodici. Podnjela je zahtev sudu, u kome napominje da je sposobna da se brine o sebi. Spremna je i da prihvati da se otac brine o njenoj karijeri, ali ne želi da nadzire njenu privatnost. Džejmi je, navodno, planirao vjenčanje svoje ćerke s njenim vjerenikom Džejsonom Trevikom.

– Iako je samo ove godine zaradila više od 12 miliona evra, najverovatnije neće dobiti punomoć da sama donosi odluke. Doktori, koji prate njenu situaciju, smatraju da još nije sposobna da bude samostalna. Smatraju da i sada ima psihičkih problema, koje mora da rješi – otkriva izvor blizak pjevačici.

cure.ba

Komentari

komentara