Magazin

Komšije Seke Aleksić u Staroj Pazovi progovorile: Javnost nije upućena da pjevačica radi ovo u svom domu, a evo kakva dolazi u prodavnicu!

Seka
Napisao H. H.

Susjedi kažu da pjevačica Seka Aleksić živi kao sav normalan svijet i da se njen sin Jakov igra sa mališanima iz okolnih kuća. Komšije muzičke zvijezde su otkrile da njen sin Jakov odrasta okružen vršnjacima u radosti i igri, te mu rado u njihov velelepni dom dovodi drugare iz obližnjih kuća.

“Kad god je neko slavlje, Seka pozove djecu iz komšiluka. Moja djeca idu rado tamo, sve im daje od igrački, kolača, sokova i ručka. Uživaju kod Seke. I ona i Veljko su roditelji i komšije za primjer”, kaže jedan od komšija i dodaje da nisu tačne glasine da je Seka uobražena:

“Ma, kakvi! Nema babe koja prođe ulicom a da joj ona ne svirne autom i ne pozdravi je. Vrlo je ljubazna, normalna i prijatna.”

Riječi hvale za folk zvijezdu imali su i radnici obližnjeg auto-servisa, piše “Kurir“.

“Ona i Veljko su vrlo kulturni, fini i pristojni ljudi, uvijek se pozdrave sa nama. Viđamo je često sa sinom kako šeta. Ranije smo njoj i Veljku popravljali kola, ali posljednjih godina imaju automobile pod garancijom, pa više to ne činimo”, rekli su mehaničari, ali su zamolili da ih ne fotografišemo.

Ostale komšije su takođe lijepo govorile o Seki, a onda su u supermarketu gdje pjevačica stalno nabavlja namirnice za svoj dom dali svoje mišljenje.

“Odlična je, nije isfolirana. Sasvim je prirodna, našali se, pozdravi sve, nemamo nikakav problem sa njom. Nema nikakve zahtjeve posebne, ponaša se normalno, uglavnom dolazi nedjeljom i kupuje na veliko. Ne traži da joj se naplati preko reda. Dolazi potpuno opušteno odjevena, često i bez šminke. Kada joj neko zatraži fotografiju i autogram, izlazi u susret. Uglavnom dolazi sa suprugom, nekada i sa sinom”, rekli su u prodavnici.

Uroš, u čijem je kafiću pjevačica stalni gost, a u međuvremenu su postali kućni prijatelji, je takođe rekao šta misli o Seki.

“Mi smo kao brat i sestra. Kada se vidimo pričamo razne priče, dajemo jedno drugom savjete. Seka je veoma duhovita i sa njom vrijeme vrlo brzo prolazi. I po šest sati da sjedim sa njom to prođe kao sat vremena koliko je zanimljiva. Voli šalu. Odlična je domaćica, a Veljko je odličan domaćin. Umije da uđe u kuhinju sama, da spremi… Ljudi je gledaju na televiziji, pa kroje sliku o njoj na taj način, neki možda misle da je uobražena, ovakva ili onakva, ali, iskreno da vam kažem, ona je prava žena iz naroda, opuštena, normalna. Uglavnom je umorna, jer dosta radi, voli da dođe ovde kod nas, jer ovdje “puni baterije”. Prolazi nam vrijeme u priči i šali, slušamo muziku”, otkriva Sekin prijatelj, čiji je otac sveštenik, a u crkvu u Staroj Pazovi u kojoj služi liturgije Aleksićeva često dolazi.

“Kada su u Srbiji, kada nisu na putu, svake nedjelje su kod nas u crkvi na liturgiji, ona i Veljko. Često se pričešćuje, što je najvažnije”, kaže ljubazni mladić, koji pravi najbolju picu u Staroj Pazovi.

Za Seku važi da je jedna od najhumanijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a to nam je potvrdio i njen prijatelj.

“Seka je veoma humana, u Staroj Pazovi je do sada održala dva humanitarna koncerta, bilo je na oba koncerta oko 10.000 ljudi, mještani Stare Pazove baš vole Seku”, kaže prijatelj estradne zvijezde.

Komentari

komentara