Magazin

Mjesec dana nakon šerijatskog vjenčanja – Džejla Glavović i Mahir Očuz planiraju prinovu

Napisao admin

Bosanskohercegovački mediji počeli su sa špekulacijama da je jedna od najpoznatijih bh. manekenki Džejla Glavović trudna, odnosno da popularni par planira prinovu u porodici


Mahir Očuz i Džejla Glavović (foto:doznajemo)

To se navodilo kao razlog zašto je šestomjesečnu vezu s Mahirom Očuzom krunisala brakom, koji je obavljen po šerijatskim propisima. Popularni sajt ekskluziva piše da bi njeno pitanje koje je prije dvije večeri postavila svojim prijateljima na Facebook profilu moglo pokazati da oko planiranja prinove ima i nešto više. Naime, ljepotica koja privatni život od medija krije kao zmija noge napisala je nekoliko imena, a jedno od njih bilo je Reina.

– Ovo je značilo da želi pomoć prijatelja pri odabiru imena za njeno i Mahirovo prvo dijete. Međutim, ova priča se na njenom profilu nije dugo zadržala jer je već dan poslije izbrisala i pitanje i komentare prijatelja – navodi spomenuti sajt.

Glavović je šerijatsko vjenčanje obavila u Visokom, u prisustvu uskog kruga rodbine, a udala se za Mahira Očuza, sina vlasnika lanca trgovinskih radnji u tom gradiću i benzinske pumpe u Lukavcu.

Novopečeni bračni par bi građansko vjenčanje trebao obaviti 26. avgusta na otoku Santoriniju u Grčkoj, gdje će, osim kuma i kume, putovati nekolicina prijatelja i rodbine. Nakon vjenčanja medeni mjesec planiraju provesti na Sjevernom Kipru. 

cure.ba

Komentari

komentara