Magazin

DARKO LAZIĆ PORUČIO IZ BANJE: “Ostvario mi se san, dobit ću sina!”

Napisao H. H.

Darko Lazić je presretan nakon saznanja da će mu vjerenica Marina Gagić roditi sina.

SHARE TWEET SHARE E-MAIL KOMENTARI
ADVERTISEMENTS

On je svoju radost podijelio s članovima porodice i medicinskim osobljem u banji Selters kojima je istakao koliko mu je drago što će njegova kćerka Lorena, koju ima sa Anom Sević, dobiti brata, piše “Kurir“.

– Najvažnije mi je da je dijete živo i zdravo, ali pošto već imam kćerku, sada sam priželjkivao sina. Ispunio mi se san da imam i nasljednika. Biću potpuno ostvaren. Stvarno sam presretan, a i Marina je – pričao je Darko u banji.

Kada je prvi put čuo da mu je vjerenica trudna, odmah se našalio.

– Neka je živo i zdravo, i neka bude sin – nasmijao se Darko kada su mu medicinske sestre čestitale lijepu vest, a onda je i najozbiljnije poželio da dobije sina.

– Najsretniji sam na svijetu i pored svega što mi se dogodilo. Volio bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voljeti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svijetu, sve sam mogao da upropastim – rekao je tada Lazić.

Darko i Marina su na interesantan način saopštili novosti. Naime, obukli su novogodišnje kostime, a na balonu je pisalo da čekaju sina, što je Gagićeva i potvrdila ispod fotografije, piše “Kurir“.

Komentari

komentara