Magazin

Isprovocirali su ga: Princ Harry konačno otkrio KADA STIŽE PRINOVA (FOTO)

CARDIFF, WALES - JANUARY 18: Prince Harry and his fiancee Meghan Markle attend a street dance class during their visit to Star Hub on January 18, 2018 in Cardiff, Wales. (Photo by Geoff Pugh - WPA Pool/Getty Images)
Napisao A. K.

Prošlo je skoro dva meseca nakon kraljevskog venčanja mlađeg sina pokojne princeze Dajane, a mediji uporno žele da saznaju kada će biti i naslednika.

Princ Hari sigurno želi da ima decu. Koliko njih, doduše, ostaje nerešeno još uvek.

Ovih dana novopečeni par otputovao je u Dablin i samo nekolicina imala je tu sreću da ih upozna, pa i da razgovara sa njima.

Jedna od od prisutnih gospođa uspela je da izvuče odgovor od princa Harijapovodom proširenja porodice, pominjući svog riđeg supruga sa kojim ima čak petoro dece. Upitala ga je potom kada on i Megan planiraju da rade na potomstvu.

 

Nasmejao se i rekao:

Petoro dece?? To je mnogo.“

 

 

Ovo, međutim, nije bilo jedino pitanje u vezi sa decom. U toku zajedničkog intervjua, reporter iz „BBC-ja“ upitao je kraljevski par kakvi su im planovi za budućnost kada je reč o potomstvu.

Mislim da treba ići korak po korak i uz nadu da ćemo osnovati svoju porodicu u bliskoj budućnosti.“

 

Tokom svoje posete pokazali su koliko će biti brižni roditelji. Jedno dete iz naručja svog oca htelo je da dodirne vojvotkinjinu kosu. Bilo je smeha na sve strane potom između drugog dečaka u fudbalskom dresu i princa Harija i Megan.

 

Izvor: Glossy

Komentari

komentara