Magazin

Ljubomora i zavist! – OVO ĆE BITI ŽESTOKO: Zaratile Aleksandra Prijović i…

Napisao admin

Nekada najbolje drugarice Aleksandra Prijović i Nadica Ademov sad ne mogu očima da se vide.Njih dvije su bile nerazdvojne još od pete sezone takmičenja „Zvezde Granda“, ali, kako tvrde dobro upućeni, njihovo prijateljstvo je puklo zbog ljubomore.


Foto: arhiva

Naime, Nadica, koja je bila kratko s Breninim sinom Stefanom Živojinovićem, ne može da podnese to što je njena veza pukla, a Prijovićkina s njegovim bratom Filipom i dalje traje. Ona smatra da je Prijovićki upravo ta ljubav donijela popularnost i nastupe, što njoj nije pošlo za rukom. Počela je da je ogovara na svakom koraku, Prija je to saznala i stavila tačku na njihovo prijateljstvo. Nju je naročito pogodila Nadičina izjava da joj je žao kolegica koje su morale da ugrade silikone, u kojoj se pronašla.

– Aleksandra je bijesna na Nadicu. Ubjeđena je da je na nju mislila kad je to izjavila, a i ne može da joj oprosti što je kod zajedničkih prijatelja komentarisala kako Prija ne bi nikad bila ovo što je danas da nije upecala Breninog pastorka. S druge strane, Nadica je neko ko je imao naklonost i publike i žirija u „Zvezdama Granda“ pa ipak nije uspjela da napravi ozbiljniju karijeru.Nadica je jednom prilikom kroz šalu izjavila da Aleksandra nije boginja ako se zabavlja s Filipom Živojinovićem, i to je bio početak zahlađenja odnosa između njih dvije. Prije sedam dana Prijovićka me zvala, bila je jako bijesna zbog izjave u vezi sa silikonima i tada mi je rekla da više ne želi da je vidi u životu – završava izvor.

senzacija.ba

Komentari

komentara