Magazin

MUK U DOMU MALOG SEJDE: – Tijelo dječaka isplivalo iz Nišave, majka pala u nesvijest!

Napisao admin

Tijelo desetogodišnjeg dječaka Sejde Malićevića, koji je nestao u petak u naselju Beograd mala u Nišu (Srbija), pronađeno je jučer u blizini Medoševačkog mosta, gdje je isplivalo iz Nišave, saopštila je srbijanska policija.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Srbije, niški policajci i rodbina tragali su od petka veče za dječakom, kada je on prema riječima roditelja otišao po namirnice do prodavnice koja je udaljena stotinak metara od kuće u kojoj je živio i nije se vratio.

Tijelo su navodno u vodi uočili ribolovci kod Medoševačkog mosta, pa su alarmirali policiju i vatrogasce koji su ga iz vode izvukli oko dva kilometra nizvodno, nadomak željezničkog mosta u Popovcu.

 

Kako se nezvanično saznaje, na tijelu dječaka na licu mjesta nisu uočene povrede i tragovi koji bi ukazivali da je smrt nasilna, ali će se tačan uzrok smrti znati tek nakon okončane obdukcije.

 

U porodici nastradalog dječaka muk. Više od stotinu rođaka i prijatelja okupilo se u nevjerici kada su čuli da je tijelo dječaka nađeno u Nišavi. Dječakov deda Sejda Malićević, po kojem je i dobio ime, smatra da je pak da njegov unuk otet pa – ubijen!

 

“Čuli smo da su neka djeca vidjela kako se zaustavlja crni auto pored Nišave i kako su Sejdu bacili u rijeku. Imao je krpu u ustima i još je bio živ. Tražimo da policija ispita sve i nađe krivce za smrt dječaka. Nemoguće je da se udavio prije četiri dana. To mjesto je više puta pretraživano i ništa nije pronađeno. Tijelo je bačeno u ponedjeljak prije podne”, kaže za “Alo!” dječakov deda Sejda.

 

Majka Dijana pala je u nesvijest kada je čula da je nađeno beživotno tijelo njenog sina. Ona od šoka nije mogla da stoji na nogama pa su joj rođake pomagale da se opet ne sruši.

 

“Zašto se to njemu dogodilo. Bio je dobar dječak, ni mrava nije zgazio. Tražimo da se utvrdi istina”, kažu rođaci i prijatelji porodice Malićević.

 

Nastradali dječak je bio je učenik petog razreda Osnovne škole “Vuk Karaždić” iz Niša u koji je pošao dan prije neko što je nestao. Porodica je strahovala da je možda otet.

 

haber.ba

Komentari

komentara