Magazin

Mediji sve malo uveličaju! – ĐANI: Darko Lazić treba da mijenja žene, a ne…

Napisao admin

Radiša Trajković Đani ovog ljeta bio je i te kako vrijedan i dupke punio crnogorske klubove! Kako kaže, radi kao crnac, pa ponekad mora sebi da da oduška iako to smeta njegovoj ženi Slađi.


Foto: arhiva

Lukas i ja smo neprevaziđeni ovog ljeta kada je riječ o broju ljudi i zaradi na našim nastupima! I Darko Lazić “ubija” kako radi! – rekao je Đani , a na konstataciju da paparaci Lazića svake druge sedmice hvataju sa različitom djevojkom, Đani kaže:

– Pa šta? I treba da ih mijenja! Kad će ako neće sad? Njegovu Anu baš briga za to, kao i moju Slađu! Pa nije valjda da nas jedino novčanik vezuje, imamo mi kredita kod naših žena! Imamo djecu, karijere, radimo ko crnci… I šta onda, treba da nas linčuju što nas je tamo neki paparaco uslikao sa nekom ribom? Moramo i mi sebi nekad da damo malo oduška!

Ipak, Đani priznaje da njegovoj ženi nije svejedno kada pročita da je vara s klinkama.

 

– Hoće da me ubije svaki put, ali prođe je bijes. Zna za koga se udala! Sve se to malo “naduva”. Bitno je da ja poslije svirke dođem kod moje Slađe, e sad da li je bila neka klinka ili ne sve je to manje bitno – skandalozno završava Đani.

 

senzacija.ba

Komentari

komentara