Magazin

Oglasio se Irfan koji dovozi ljude iz Sarajeva na Šabanovu sahranu: Javnost ga je napala, a evo šta on kaže!

Napisao H. H.

Nakon što se na interentu i u medijima pojavila informacija da muškarac iz Bosne oragnizovanim prevozom dovodi poštovaoce lika i djela Šabana Šaulića na sahranu, a potom i u kuću cvijeća, izazvao je negativne reakcije kod ljudi. Sada se oglasio Irfan iz mjesta Visoko u Bosni i Hercegovini i za Espreso objasnio šta je zapravo htio da kaže.

Podsjećamo, on se fotografisao sa ponudom za ekskurziju na dan Šabanove sahrane i naravno ostavio broj telefona na koji se mogu prijaviti svi koji žele na sahranu kralja narodne muzike, piše “Espreso“.

– Odlazak na sahranu Šabana Šaulića. Cijena 40 konvertibilnih maraka. Prevoz, lanč-paket, obilazak “Kuće cvijeća” – piše na oglasu sa kojim se fotografisao i objavio na Fejsbuku.

Irfan se nije odazivao na naše pozive, ali je poslije nekolio sati ipak odgovorio putem vibera, prenosi Espreso.rs.

– Da, ja sam taj čovjek koji organizuje sa ljudima iz Sarajeva. Odličan je odziv za organizovanu sahranu. Ovo je samo jedan mali doprinos našoj pjevačkoj legendi- započeo je priču za Espreso i istakao da se nikako ne radi o zaradi već o drugim motivima, a cijena je poprilično niska za turu što dovoljno govori da se ne radi o zaradi već iz ljubavi prema kralju muzike.

Komentari

komentara