Magazin

Šokantno! – PRIČA KOJA JE POTRESLA SVIJET: Djevojčicu roditelji pet godina zaključavali u ormar, a razlog će vas ŠOKIRATI

Napisao admin

Lauren Kavanaugh nije dobijala dovoljno hrane, a noću su je silovali njena majka i očuh. Lauren je djetinjstvo, od svoje treće godine, provela zaključana u ormaru, odvojena od braće i sestara, kao i ostatka svijeta.


Foto:arhiva

Kad je kao osmogodišnjakinja izvučena iz ormara, imala je 11,5 kilograma, koliko obično ima dvogodišnje dijete.

 

Zli pedofili su Lauren zvali svojom malom tajnom, a iz ormara su je samo izvlačili kako bi je mučili. Uhvaćeni su kad su je pokazali užasnutom komšiji koji je odmah pozvao policiju.

Lauren, sada 21-godišnja studentica, hrabro je progovorila o svom groznom iskustvu jer želi pomoći drugima koji su preživjeli seksualno zlostavljanje.

– Jednog dana sam plakala, a mama me je uhvatila za ruku i stavila u ormar. Bila sam satima ispod košulja i haljina, mislila sam da je to kazna. Nije bilo vode ni hrane, samo mrak.

Kasnije se prisjetila da su je izvukli iz ormara i silovali. Imala je samo tri godine.

 

– Pojačali su muziku kako se ne bi čulo moje vrištanje. Nakon sati zlostavljanja, bila sam ponovo u ormaru, zbunjena i u agoniji. Od tada je ormar postao moj novi dom. Nisam ništa mogla raditi u mraku. Tamo sam spavala i koristila ga kao WC.

Također su je mučili i spaljivali cigaretama. Dok je preživljavala dane užasa i bijede, čula je kako se njena braća i sestre igraju vani. Oni nisu bili zlostavljani.

biljnaapoteka.info

Komentari

komentara