Magazin

Đule iz grupe Van Gogh: “Djevojčicu koja me gađala pozvao sam na binu da je zagrlim”

Napisao H. H.

Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gogh koji je sinoć tokom nastupa u centru Sarajeva pogođen plastičnom flašom, objavio je kratak snimak na društvenim mrežama u kojem objašnjava kako ovakvi slučajevi nisu ništa neobično za rock sastave.

On govori kako se incidenti poput ovoga u “ikonografiji rock ‘n’ rolla podrazumijevaju”. Također, on je u jednom trenutku skinuo naočale kako bi svojim fanovima pokazao da nije dobio povrede, piše “Klix“.

“Nije ni prvi, a ni posljednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cvijeća… Bilo je toga i bit će još. Vama hvala na podršci. Pozvao sam na binu da zagrlim djevojčicu koja je bacila flašicu malu, plastičnu. Vjerovatno nije htjela ili smjela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo“, kazao je Đule u svom obraćanju na društvenim mrežama.

Na kraju videa je Đule poručio kako je bio fenomenalan koncert te je pohvalio sarajevsku publiku kazavši kako je kao i uvijek bila temperamentna, ljubavna, energična i emotivna

Istakao je i to kako će grupa Van Gogh ponovo doći u Sarajevo i da će svirati dok je god u njima ljubavi, raspoloženja, želje i radosti.

Komentari

komentara