Magazin

KOMŠIJE UBIJENE JELENE OTKRILE TAJNU ZLOČINA – Jelenin ubica je…

Napisao admin

Mještani Crvenke, u blizini nasipa gdje je prije dva mjeseca pronađeno unakaženo tijelo Jelene Marjanović više ne vjeruju da će ubica biti pronađen. Kada razmišljaju o ovom zločinu, podijeljenih mišnjenja su ko je mogao da ga izvrši, a kako vrijeme odmiče, sve više sumnjaju da će policija pronaći bilo kakav trag.


– Inspektori dolaze ovdje. Šetaju, svakog koga sretnu pitaju o nekom detalju, eventualno novom dokazu, ulaze u dvorišta, u kuće mještana. Rade svoj posao. Ja konkretno nisam imao šta da im kažem. Nadam se da će uskoro saznati ko je to učinio, i da će ubica biti uhvaćen, zbog te djevojke, zbog njene porodice, a i zbog svih nas koji ovdje živimo – rekao je mještanin Crvenke, koji je želio da ostane anoniman.

 

Žena koja živi tik do samog nasipa, za Telegraf kaže da su joj inspektori rekli da njihove kolege u civilu konstantno nadgledaju i kuću Marjanovića.

 

– Previše se čeka da uhvate ubicu. Mislim da ga neće nikada naći. Ne vjerujem, kao i većina komšija da je ona ovdje ubijena. Samo je tu njeno tijelo bačeno. Sve naše sumnje policija zna – rekla je mještanka Crvenke.

 

Bez obzira na sve, život u Crvenki se vraća u normalu.

 

– Kako je počelo lijepo vrijeme, ljudi ujutru i predveče trče, roditelji sa djecom šetaju po Crvenki, pjetlići se igraju – rekla je mještanka.

informer.rs

Komentari

komentara