Magazin

KOMŠIJE OTKRILE SVE O PJEVAČICINOM ŽIVOTU Evo šta misle o njoj i njenom OŽENJENOM DEČKU poslije SKANDALA koji je isplivao u javnost

Napisao A. K.

Pevačica Andreana Čekić nedavno se razvela od kolege Ivana Miladinovića, a već je uplovila u vezu sa Markom Miloševićem koji je još uvek zvanično oženjen.

Andreana Čekić je vezu sa oženjenim muškarcem obelodanila a njihove zajedničke fotografije objaviljivala je i na društvenim mrežama.

Oni koji imaju najbolji uvid u Adreanin život su upravo komšije pevačice koje znaju kada je i sa kim došla ili otišla iz stana.

– Viđao sam je mnogo puta, ali joj se nikada nisam javio, niti ona meni, jer se ne poznajemo. Evo, u onoj sivoj zgradi živi Andreana, često je tu. Ali pratim njen rad i volim kako peva – rekao je u prolazu mladić koji se vraćao iz kupovine.

– Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo pre nje – rekla je iskreno jedna komšinica, ali i dodala da je pevačicinog novog izabranika već viđala u kraju.

– On je onako visok, lep, crn, baš joj priliči. Bio je ovde taj njen novi momak, viđala sam ih zajedno – priznala je komšinica iz pevačicine ulice za „Alo“.

– S kim se ona j**e, njena je stvar. Ona je dobra cica, odlično izgleda i još bolje peva. Viđam je stalno, vozi crni džip, uvek je fina i nasmejana, uljudno se javi. Znam da je radila mnoge plastične operacije, ali se to na njoj ništa ne vidi. Ima silikone, radila je nos, usne, ali sve sa merom i ukusom. Nije kao neke druge. Andreana je lepa i šarmantna, dobra je devojka. Šta ima ko o njoj loše da kaže – ispričao je njen komšija i kolega muzičar.

Izvor: Blic

Komentari

komentara