Magazin

Duško Tošić iznajmljivao Mihajlovu pros*itutku: Varao Karleušu s poznatom voditeljicom koja se hvalila prepiskom sa fudbalerom

Napisao H. H.

Izvor ističe da je voditeljica željela ići u Kinu kod njega, ali je Duško to ignorirao

Duško Tošić je, po svemu sudeći, slab na manekenke, starlete, pjevačice, a odnedavno i na žene slabog morala.

Kako Kurir saznaje, još uvijek zvanični suprug pop dive Jelene Karleuše koristio je usluge jedne od prostitutki uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića. Prema riječima izvora, riječ je o jednoj atraktivnoj voditeljici koja je čak u više navrata intervjuirala Duškovu još zakonitu ženu.

Za njihov odnos i saradnju možda se i ne bi saznalo da se novinarka nije hvalila snimcima i prepiskama sa fudbalerom kineskog Guangdžoua.

– Duško je tu voditeljicu iznajmio preko prijatelja koji lično poznaje Mihajla. To tako kod njega i funkcionira. Ili direktno ili preko bliskog saradnika, koji uglavnom ima procenat ako je klijent poznat i dobro plaća. Tragovi i dokazi o tome ne postoje jer je diskrecija na najvišem mogućem nivou.

Međutim, Duško i izoperirana voditeljica lijepo su se družili, a nakon upoznavanja nastavili su da se čuju i dopisuju, pa se ona sama pohvalila.

Ta, nazovimo je novinarkom, s Mihajlom radi posljednjih mjeseci i vrlo je angažirana. Njoj je paravan za prostituciju to što radi kao voditeljica. Vrlo je aktivna i uspjela je zaraditi stan na Novom Beogradu, ali i skupocjeni automobil – priča dobro obaviješten izvor.

On kaže da vjeruje u to kako Jelena zna da je njen muž bio u kombinaciji s Mihajlovom prostitutkom.

– Ne mogu tvrditi, ali rekli su mi ljudi iz njihovog okruženja da Karleuša odlično zna s kim joj se muž tajno viđa. Zbog toga što je koristio usluge te voditeljice, tada je nastao haos. Jelena nije mogla vjerovati na šta je Duško spao i oko toga su se žestoko posvađali. Ipak, i poslije toga ona je na sve načine pokušavala u javnosti sačuvati privatnost, ali i sliku o tome da je u porodici sve u najboljem redu. Među njima već duže vrijeme ne funkcionira, s tim što Duško svoju intimu čuva kao zmija noge – tvrdi on.

Izvor ističe da je voditeljica željela ići u Kinu kod njega, ali je Duško to ignorirao.

– Trudila se ona da ga zavede i da se zaljubi u nju, ali on to nije želio. Bila mu je za zabavu i razonodu. Častio ju je novcem i poslije toga su ostali u komunikaciji, ali sa njegove strane na distanci. Slala mu je škakljive fotografije i, štaviše, pokušavala ga utješiti u trenucima kada su u javnosti odjeknule fotografije njegove žene s Ognjenom Vranješom, ali on se tada nikome nije javljao – završava izvor blizak fudbaleru.

Komentari

komentara