Magazin

Popularna pjevačica – Severinin bivši muž više nije mogao izdržati zbog toga što je Keba uradio njegovom sinu: Tužio sam ga!

Napisao admin

Biznismen Milan Popović tužio je pjevača Dragana Kojića Kebu, inače svekra njegove bivše nevjenčane supruge Severine Vučković, jer je njihovog sina Aleksandra sa majčinog rođendana dovezao kasno u noć, pri čemu mališan nije bio vezan na mjestu suvozača.


“Reagovao sam kao i svaki drugi otac koji se brine za svoje dijete. Jedina mogućnost koju imam u tim situacijama je da podnosim prekršajne prijave, da idem po sudovima i da se na sve moguće zakonske načine borim da zaštitim svog sina kada je ugrožena njegova bezbijednost”, rekao je Popović za Alo, navodeći takođe da ne može da utiče na razvoj i vaspitanje sina:

“Nisam pitan ni za vrtić u koji će Aleksandar ići, ni za izbor doktora, čak je gospođa izjavila da je ona jedini staratelj djeteta i da ona donosi sve odluke u vezi sa njim sama”.

On je, takođe, izrazio bojazan da mu ne kidnapuju sina, kao Breninog Stefana, pošto su nedavno u medijima izašle fotografje na kojima Severina u vidno alkoholisanom stanju ulazi u kuću.

“Ne znam, a ne znam ni zbog čega ne mogu da znam ko se stara o njemu kada majka dozvoljava sebi da bude u takvom stanju. Htio bih zbog sigurnosti da znam da je taj neko ko ga dočekuje profesionalan da mogu mirno da spavam. Zabrinut sam za bezbijednost Aleksandra. On je mnogo eksponiran medijski, da u razgovoru sa hrvatskim stručnjacima, oni govore: Ne daj bože da se tvom djetetu desi ono što se desilo Breninom sinu. Svi se pozivaju na taj nemio slučaj i svi se mole da se to ne dogodi, a imate roditelja koji ne obraća pažnju na to i nastavlja da eksponira dijete, kao da je to javno dobro. Nadam se da ipak majčinski instinkt nadvladava nerazum, ali to je nešto čemu samo mogu da se nadam”, zaključuje Popović.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara