Magazin

Popularna pjevačica – KAKAV OBRT: Slavni modni kreator prvo isprozivao Karleušu, pa joj se onda IZVINJAVAO zbog OVOGA!

Napisao admin

Da Jelena Karleuša trese svjetskim šoubiznisom odavno je poznato. Srpskom divom bave se skoro svi svjetski mediji, Kim Kardašijan o pjevačici piše hvalospjeve, a njen Instagram profil prate face poput Naomi Kembel, Sofije Vergare, Stefana Gabane…


Upravo ovaj slavni modni kreator, Stefano Gabana, napravio je jučer haos na društvenim mrežama kada je na svom profilu postavio sliku Jelene i njene djece, i napisao da je pjevačica u fejk haljini! Nastala je burna reakcija Karleušinih hejtera, koji su tu informaciju dočekali sa likovanjem.

Međutim, ubrzo je uslijedio hladan tuš za sve koji su se prebrzo obradovali. Stefano Gabana ne samo da je spornu sliku i komentar uklonio sa svog profila, nego se Karleuši lično izvinio za grešku.

Prepisku sa njim objavila je i lično Jelena, a na pitanje kako je došlo do toga da ima čak i privatni broj telefona slavnog kreatora, JK je za Telegraf rekla:

– Žao mi je što su se ljudi opsjednuti mržnjom prema meni prerano obradovali. Stefano je sliku uz izvinjenje obrisao, a kontakt nam je napravio naš zajednički prijatelj. Šokirana sam da je vijest o tome da ja mogu da imam bilo šta fejk, bila najbitnija stvar jučer u Srbiji. Tužna sam zbog toga. Uživam sa porodicom u Dubaiju, gdje ćemo proslaviti i desetogodišnjicu veze.

– A hejterima želim da i oni jednog dana budu srećni, uspješni i ostvareni na svim poljima kao ja. I za kraj – ja ne nosim fejk i nikad nisam nosila. Ali i da je tako – najbitnije je da ja nisam fejk čovjek pun mržnje – završila je JK.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara