Magazin

Nezapamćena tragedija – Marjanovići o kćerkici ubijene pjevačice: Ne smijemo da joj kažemo istinu, ALI ONA SVE OSJEĆA!

Napisao admin

Već 58 dana prošlo je od ubistva pjevačice Granda Jelene Marjanović, ali život njenih najbližih i dalje je u sijenci ove nezapamćene tragedije. Ekipa Informera posjetila je dom Marjanovića u Borči. Čim smo pozvonili, na kapiji se pojavio pjevačicin svekar Vladimir Marjanović Na pitanje kako su Zoran i Jana, rekao nam je:


– Kako da budu? Teško je, ali čekamo da uhvate ubicu! Jani je najteže. Mnogo pati, pita za majku, noću ne spava, slabo jede. I dalje ne zna pravu istinu, jer su nas psiholozi tako posavjetovali. Ali dijete sve oseća – otkrio nam je stariji Marjanović.

Majka svirepo ubijene pjevačice Granda, Zorica Krsmanović, vidno tužna i utučena, nakratko nam je otvorila vrata svog doma. 

 

Nema za bilo koji duži komentar, samo nam je ljubazno rekla:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Ne znam ni kako sam, ni šta ću. Čekam samo da se ovo završi. Mnogo je teško, ali mi Jana svakodnevno dolazi, pa mi to daje snagu – jedva je izustila Jelenina majka.

Inače, u dvorištu Krsmanovića, osim ljuljaške, staze su išarane kredom u boji, a postavljen je i crveni tobogan. Sve je podređeno petogodišnjoj Jani.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara