Magazin

Većina beba od ove bolesti brzo umre,ali to nije njegova sudbina! – Rođen je bez nosa i nogu zbog čega ga je majka ostavila da umre, a danas izgleda ovako!

Napisao admin

Dečak Adam rođen je 18. septembra 2011. godine u Indiji sa teškim telesnim deformitetima, bez nosa, slepljenih prstiju, s rascepljenim usnama i nepcem, spojenih nogu, a roditelji su ga dočekali kao prokletstvo i ostavili u bolnici da umre.

Dijagnostikovan mu je Bartsokas-Papas sindrom, stanja od kojih većina beba umre dok je još u materici ili ubrzo nakon rođenja, ali to nije bila njegova sudbina.

U vreme kada je rođen u bolnici su radili bračni par psihijatar Raja i medicinska sestra Džesika Pojler, koji su, kada su videli nesrećnog dečaka, odlučili da ga usvoje

Danas Adam ima nešto više od četiri i po godine i preživeo je mnogo operacija koje su mu život učinile kvalitetnim i lepšim. Operisao je očne kapke, usne i nepce i sad može normalno da jede, da spava zatvorenih očiju, a iz ušiju i nosa su mu izvađene ciste, dok mu je u jedno uho ugrađena cevčica kako bi bolje čuo.

Ali njegov život nisu samo operacije. Od kad je usvojen, okružen je ljubavlju svojih roditelja, a postao je veliki brat dva dečaka.

magazin.ba

Komentari

komentara