Magazin

MALO 'BACA' NA BARBIKU – Je li ovo konačno izdanje u kojem će Anastasija proslaviti taj famozni rođendan koji trese društvene mreže?

Napisao admin

Anastasija je na Instagramu objavila fotografiju sa glamuroznom frizurom i profesionalnom šminkom, a mnogi se pitaju da li će se na žurki godine odlučiti baš za takvo izdanje… bar što se tiče ovih osnovnih tački uljepšavanja


Foto: arhiva

 

Pripreme za glamuroznu proslavu Anastasije Ražnatović zakazanu za 25. maj, uveliko su u toku, a kćerka Cece Ražnatović ovih dana vrši posljednje pripreme oko odabira toalete, šminke i ostalih “detalja”. 

Anastasija je na Instagramu objavila fotografiju sa glamuroznom frizurom i profesionalnom šminkom, a mnogi se pitaju da li će se na žurki godine odlučiti baš za takvo izdanje… bar što se tiče ovih osnovnih tački uljepšavanja. 

Budući da je do rođendana ostalo samo nekoliko dana, vjerujemo da je buduća slavljenica isprobala sve moguće varijante i odabrala najljepšu- piše srpski Telegraf. 

Ako se Anastasija vjerovatno pripremala za neki drugi događaj, prema mišljenju mnogih i sudeći po brojnim komplimentima koje je dobila, nema sumnje da bi i u ovom izdanju očarala sve – poput barbike!

depo.ba

Komentari

komentara