Magazin

Popularna pjevačica – SVADBA POPULARNE ZVEZDE GRANDA: Parada pjanstva, bauljanja i kiča!

Napisao admin

Parada, pijanstva i kiča. “I poznata cura u bijelom“, mogla bi se opisati svadbena ceremonija pjjevačice Andreane Čekić, koja se prije tri dana udala za klavijaturistu Ivana Miladinović. Da stvar bude gora, njihove kolege su se toliko napile da su bauljale po sali, a alkohol je učinio svoje, pa su pojedini povraćali, svađali se i jedva hodali.


Fotograff „Alo!“ ista uslikao je zvanice u ranim jutarnjim satima kada su konačno odlučili da napuste svadbenu salu. Žestoka svađa izbila je između pjevača Darka Lazića i Saše Kapora, koji su urlali jedan na drugog na parkingu ispred restorana. Toliko su vikali, da je bilo sasvim jasno šta je predmet polemike. Lazić je na neobičan način, pun bijesa, savjetovao Kapora u vezi sa biznisom koji je pokrenuo, dok je ovaj sve vrijeme pokušavao da mu objasni da zna šta radi i da nije glup. Svađa između prijatelja zamalo nije kulminirala fizičkim obračunom, jer je alkohol u venama učinio svoje.

– Aman, čovječe, zašto me ne poslušaš jednom u životu, nisi uvijek u pravu za sve što pričaš i govoriš. Zato što ti želim dobro zato ti to i govorim, nemoj da praviš gluposti od svog života – vikao je Darko, ali se Saša ubrzo okrenuo i ljutito vratio u salu.

Za to vrijeme, njihove supruge Nikolina Kovač i Ana Sević su se zabavljale u skoro praznoj sali na Ledinama. Lazićeva ljepša polovina toliko se opustila da je u jednom trenutku skočila na stolicu i sa mladom se veselila uz njene omiljene pjesme. Oni koji su pili alkohol i đuskali uspjeli su nekako da ostanu na nogama, doduše, nestabilnim, ali je zato bilo onih koji su se mjerkali. Pjevač Dragi Domić nije čak ni uspio da ostane na nogama, ali mu je najveći problem napravilo to što nije imao granicu kada je viski u pitanju, pa je odmah po izlasku iz restorana počeo da povraća. Nakon toga, Domić je molio da ga neko odveze kući, pošto nije bio u stanju da vozi.

Njegov kolega Ljuba Perućica, koji se na slavlju pojavio u pratnji atraktivne djevojke, restoran je napustio sam, takođe u ne baš tako dobrom stanju, ali je za razliku od ostalih makar uspijevao da održi ravnotežu. Srećom, ovoga puta nije izbačen sa slavlja, kao što je to bio slučaj na punoljetstvu Viktora Živojinovića. Njegova bivša djevojka Aleksandra Prijović nije se pojavila na slavlju, iako je uredno bila pozvana da dođe. U slavlju su uživali Slađa Alegro, Milan Mitrović, Ivana Selakov, Nadica Ademov, Jelena Kostov, Biljana Sečivanović, Đani, Snežana Đurišić i mnogi drugi. Mladenačka torta poslužena je gostima tek poslije dva sata ujutru. Kapor i Lazić svadbu nisu napustili ni u pet časova ujutru, do kada je naša ekipa bila ispred restorana.

 

Katarina Grujić umislila da je zvijezda

Pjevačici Katarini Grujić zasmetalo je što je fotografišemo u pripitom stanju, pa je naredila svom obezbjeđenju da stane ispred fotografa, i tako je zakloni. Katarina je stigla sa dečkom Nemanjom Buhom i sa nekoliko gorila. Njih dvoje, nakon što su pretučeni u jednom prijestoničkom klubu, angažovali su obezbjeđenje koje umišljena zvijezda očigledno koristi i kako bi se obračunala sa medijima.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara