Magazin

Vrijeđao žiri! – HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Pijani muž jedne takmičarke uletio i…

Napisao admin

Prošlog ponedjeljka na snimanju Zvezda Granda , muž jedne takmičarke , kako tvrde prisutni , u vidno alkoholisano stanju stravično je izvrijeđao sve članove žirija.


Foto:arhiva

I Mariju, Anu Bekutu, Viki , Bosanca kao i Acu Lukasu i druge. Sve se desilo nakon jednog duela. Naime, pošto takmičarka koja je bila u duelu nije dobila nijedan glas za dalje takmičenje, njen muž, za kojeg očevici tvde da bio poprilično pijan, počeo je da viče kao nenormalan i da proziva članove žirija: Stoke, majmuni , odzvanjalo je po studiju, a koliko je bio glasan, svjedoči činjenica da su se njegove uvrede jasno čule iz bekstejdža.

Kako saznajemo u pitanju je klavijaturista koji povremeno radi sa pojedinim Grandovim pjevačima, a čija se žena nije plasirala u dalje takmičenje. To je prvi put nakon 12 godina da se desi ovako nešto, obezbjeđenje je brzo reagovalo, a Marija je rekla takmičari da ovo nije u redu što njen muž radi i da na ovaj način vrijeđa žiri te da nije lijepo što ga ona podržava.

Takmičara se izvinila Mariji. a onda su uslijdile nove uvrede i prijetnje prema Mariji, pa su joj poručili da će poslati određene likove da riješe to s njom.

– To me apsolutno ne zanima, kratko je rekla Marija.

Nakon što se situacija smirila takmičarka i njen muž su se izvinili čelnicima Granda zbog nastale situacije.

senzacija.ba

Komentari

komentara