Magazin

Gdje su i šta rade zvijezde latino serija: Zlobnicu trovali, Esmeralda se drogira

Napisao A. K.

Popularnost turskih serija dovela je do toga da latinomeričke sapunice odu u zaborav. Uprkos tome njihove glavne junakinje i dalje privlače pažnju. Najbolje je prošla Kasandra koja se bogato udala, dok je Esmeralda jedva spasla živu glavu.

Najbolje je prošla Kasandra koja se bogato udala, dok je Esmeralda jedva spasla živu glavu.

LETISIJA KALDERON, ESMERALDA

Mnoge žene plakale su uz Esmeraldu iz epizode u epizodu
MNOGE ŽENE PLAKALE SU UZ ESMERALDU IZ EPIZODE U EPIZODUFOTO:

Priznanje Letisije Kalderon da se teško izborila sa drogama mnoge je šokiralo. Glumica koja je ulogom Emseralde u istoimenoj seriji svojevremeno bila omiljen televizijski lik, hrabro je iznela detalje tragičnog perioda svog života.

– Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost su me zamalo koštali života. Šmrkala sam i kokain, a u to su me uvukli dugogodišnji prijatelji – izjavila je Letisija.

Smrt prijateljice izazvana uzimanjem prevelike količine droge delovala je na četrdesetpetogodišnju glumicu kao otrežnjenje. Shvatila je da je vreme da porok ostavi za sobom.

Iako je od popularne “Esmeralde” prošlo 16 godina, vesti o ovog glumici nikada nije nedostajalo. Veliko interesovanje naših medija izazvala je i njena priča o odgajanju sina Lusijana (8), rođenog sa Daunovim sindromom.

U nizu informacija o njoj nalazi se i ona o teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela prošle godine. Na automobil u kojem je glumica bila sa decom, Lusijanom i Karlom, naleteo je vozač kamiona. Srećom, sve je završeno bez većih posledica.

Glumica koja iza sebe ima dva braka, bila je jedna od retkih koja je za vreme bombardovanja 1999. godine podržala našu zemlju.

VERONIKA KASTRO, ROSA SALVAHE

FOTO:

Pionirka sapunica, Veronika Kastro (61) koja je sa serijom “Rosa salvahe“ (Divlja ruža), donela u Srbiju pomamu za sapunicama, posvetila se rijalitiji programima. U meksičkom “Velikom bratu” učestvovala je čak pet puta.

Međutim, Veronika je pored glumačkog pokazala i muzički talenat, iza sebe ima 30 singlova i albuma.

Žena koja nas je razveseljavala svojim ulogama nije odolela trendu plastičnih operacija. Meksičkim medijima nisu promakli njeni pokušaju da sačuva mladalački izgled. U borbi sa mlađim koleginicama. Veronika je spas pronašla u hirurgiji.

Gospođa Kastro je  udata za glumca Manuela Valdeza, majka je dvojice sinova Kristijana Kastra  i Mihaela.

GABRIELA SPANIĆ, ZLOBNICA

FOTO:

Najveći fanovi potpisivali peticiju da se pusti iz zatvora, a mnoga ženska deca su ponela to ime.

Gabriela Španić proslavila se posle “Zlobnice” pošto je snimila 18 sapunica.

Glumica je i privatno preživela sapunicu. Pre dve godine kućna pomoćnica je pokušala da otruje nju i njenog sina, tako što je stavljala amonijak u hranu.

Marcija Čeleste Fernandez Babio, kojoj je glumica poveravala najintimnije stvari i bezrezervno joj verovala, ubrzo je uhapšena.

Venecuelanska glumica i pevačica hrvatskog porekla uspela je da iz ovog problema izađe kao pobednik.

Iako je ovaj skandal digao veliku prašinu, još veće interesovanje su izazvala njene golišave fotografije u magazinu “H Ekstremo”. Urednici ovog časopisa su nakon neuspele ponude  “Plejboja” ubedili glumicu da pozira naga.

SKARLET ORTIZ, LJOVISNA

FOTO:

Skarlet Ortiz sa mužem, glumcem Julom Burkelom živi u Majamiju, a igra u meksičkoj adaptaciji “Očajnih domaćica“. Naša publika upoznala  je ovu glumicu u televizijskom hitu “Ljovisna” gde je igrala glavnu ulogu.

Skarlet je glumom izazivala pozitivne kritike, ali još bolje komentare je dobijala zbog sjajnog fizičkog izgleda.

I danas u 39. godini važi za jednu od najlepših latinoameričkih glumica.

KORAIMA TORES, KASANDRA

FOTO:

Kasandra (Koraima Tores) ostavila je najviše traga. Nedavno je izjavila da je shvatila da je “profesionalno ostvarena“ tek kada je došla u Beograd i videla koliko je vole.

Ove godine je ušla u petu deceniju, a udata je za kolegu Nikolasa Monteru, sa kojim ima sina.

Posle velikog uspeha na televiziji, glumica se posvetila radu u pozorištu. Sa suprugom je dugo vremena igrala u predstavi “Pisma ljubavi”.

Dragana Ivanović, Blic/J.Milenković

Komentari

komentara