Magazin

PACIJENTKINJA ZORICE MARJANOVIĆ – Jelenina svekrva čini…

Napisao admin

Ubistvo Jelene Marjanović i dalje je misterija. Ubici ni traga, a kuća u Borči gdje je živjela pod stalnim je nadzorom kako policije, tako i medija. Zoran Marjanović sve teže podnosi pritisak koji trpi već mjesec dana zbog Jelenine smrti, a komšije imaju samo riječi hvale za ovu porodicu.


Poznanica porodice Marjanović kaže da ih zna i porodično, tako da ne može ništa loše da kaže ni za koga od njih. Zorica ju je liječila 10 godina i tvrdi, pomogla joj je.

 

– Priča o tome da ona otima novac je netačna. Plaćala je koliko je htjela. “50 dinara platiš kao participaciju, a pomogne ti više nego ljekar” – ispričala je komšinica.

 

Žena nije precizirala od čega ju je Zorica liječila, samo je rekla da je imala zdravstvene i psihičke probleme.

 

– Poslije njenog tretmana osjećala sam se kao da imam krila! Imala sam problema sa spavanjem, a kad dođem od nje, zaspim kao beba – objasnila je komšinica koja je htela da ostane anonimna.

 

Jedna starija komšinica koja kaže da se non stop šeta, tvrdi da nikada nije vidjela Jelenu napolju. Ali je dobro upamtila da je u autu parkiranom nedaleko od kuće Marjanovića jednom vidjela Miroslava Lazanskog, kako nekog čeka.

 

Na te njene riječi komšinica koja je odlazila kod Zorice kaže da su oni kućni prijatelji.

 

Bakica je dodala da je vidjela i pjevača Milana Babića. Ali oni u kući imaju i studio, pa je možda došao zbog toga.

 

Žena koja je 10 godina odlazila kod Zorice potvrđuje priču da je ona poslije kome “dobila tu moć”.

 

– Samo je bitno da vjeruješ u taj način liječenja, ako ne vjeruješ, bolje da ne ideš – smatra ova žena.

 

– Ja sam zapanjena šta se sve piše o njima. Najslabije Vladimira poznajem. I nisu tačne priče da je Zorici u njenim tretmanima pomagao Zoran, a ni Jelena – zaključuje priču ova žena.

telegraf.rs

Komentari

komentara