Magazin

Strava – Ovo je jezivo mjesto gdje je pronađeno tijelo ubijene pjevačice!

Napisao admin

Policija je više od 20 sati intenzivno tragala za Jelenom Krsmanović (33) pjevačicom narodne muzike iz Borče. Policija je rano jutros na nasipu pronašla Jelenin mobilni telefon i patiku, da bi nakon nekoliko sati bilo pronađeno i njeno beživotno tijelo.


Policija je našla tijelo pjevačice Granda Jelene Marjanović, koja je jučer nestala u Borči, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

Jelenina prijateljica došla je na lice mjesta dok je trajala potraga. Ona je rekla da Jelena nikada ne bi otišla od kuće i da ne zna šta je moglo da joj se desi.

 

– Čule smo se prije par dana. Ovo je bila njena normalna ruta, svaki dan je trčala tu. Ništa nije ukazivalo da nešto ovakvo može da se desi – kaže ona.

 

Jelenina prijateljica dodaje da je pjevačica bila u srećnom braku i da ne bi svojevoljno otišla.

 

– Šokirana sam njenim nestankom, ona sama nikada svojom voljom ne bi otišla. Ona je privržena majka, žena zmaj, voli svog muža i nisu imali nikakvih problema – dodaje ona.

 

Zoran Marjanović, Jelenin suprug ispričao je reporterima “Blica“ da su on i kćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je odmakla od njih daleko, kaže on.

blic

Komentari

komentara