Magazin

Sanju Kužet uvijek gledate u se*si haljinama, a sada se SKINULA U KUPAĆI: I pokazala tijelo BOLI GLAVA

Napisao A. K.

Nemamo često priliku da voditeljku Zvezda Granda vidimo u kupaćem kostimu. Sada nas je počastila vrelom fotkom sa mora i – nije razočarala!

Voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet jedno je od najpopularnijih TV lica. Publika je stalno gleda u elegantnim i izazovnim haljinama, i baš retko imamo priliku da je vidimo u svakodnevnom izdanju, a kamoli u kupaćem kostimu. Sada je došao i taj dan.

Letnji odmor Sanja provodi u vreloj Africi, a na poslednjoj slici koju je postavila na Instagramu pokazala je kako uživa na plaži, a u prvom planu je njena zgodna i zategnuta figura u bikiniju.

Na drugoj slici otkrila je da joj društvo prave sinovi Andrija i Strahinja. Ovo je retka prilika da svoje naslednike pokazuje na društvenim mrežama, pa je tako ovom fotkom naročito oduševila fanove. Ni na ovoj fotki fanovima nije promakla Sanjina vitka linija i duge noge koje je pokazala u šortsu.

Podsetimo, Sanja je u višegodišnjoj ljubavi sa biznismenom, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, Nemanjom Živojinovićem, koji je ujedno i otac njenog drugog sina Strahinje.

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara