Magazin

Šta kažete na njen stajling – Samo Severina može ovako izgledati na običan dan

Napisao admin

Nakon što je zajedno sa svojom i obitelji supruga Igora bila u rodnome Splitu za uskršnje blagdane, Severina i dalje uživa u suncu, ali u Dubrovniku. Pjevačica se na Instagramu pohvalila fotografijama iz grada sv. Vlaha i zanimljivim stylingom


Severina ne krije ljubav prema modi, a njezin ormar sasvim sigurno krije najbolje od najboljeg, no koliko često nosi svjetski etablirane brendove, jednako tako voli promovirati i one domaće.

Ipak, ovaj je put pjevačica na dubrovačkim zidinama pozirala u dizajnerskim krpicama svjetski poznatih brendova. 

Nakon što je citirala stihove iz pjesme ‘Za sva vremena’ Tereze Kesovije otkrila je i da nosi prelijep crni kaput s dvorednim kopčanjem i širokim zvonolikim rukavima Alexandera McQueena te cipele omiljene među brojnim svjetskim trendsetericama, one Gianvita Rossija.

Poput kakve dive, nabacila je i trenutačno najpoželjniji model sunčanih naočala So Real modne kuće Dior, koji, i dvije godine nakon što je lansiran, ne prestaje biti omiljen među svjetskim damama sa stilom, od Olivije Palermo i Chiare Ferragni pa sve do kraljice burleske Dite Von Teese. Diorove naočale So Real pomalo futurističkog izgleda krasi geometrijska silueta koja crpi inspiraciju iz postojećeg wayfarer i avijatičarskog okvira sunčanih naočala

Ovih se dana kraljica estrade također pohvalila naslovnicom travanjskog broja srpskog izdanja najstarijeg muškog magazina na svijetu, Esquirea. U velikom je intervjuu, između ostalog, otkrila u čemu se osjeća zavodljivo jer je mnogi smatraju najseksipilnijom pjevačicom u regiji.

‘Moja mama i teta Lepa savjetovale su mi da budem ženstvena. Seksipilnost, kao i sve druge stvari, dolazi iz jednostavnosti. Pritom ne mislim iz banalnosti, još manje iz vulgarnosti. Tu nema ničeg seksipilnog. Tako da se najseksipilnije osjećam u svojoj koži. Dobro, i u Igorovoj majici… ponekoj haljini… cipelama. Da, i pokoja torba me još više useksipili’, priznala je Severina.

 

tportal

Komentari

komentara