Magazin

Popularni par Granda – Nakon priče da ga prevarila: Oglasio se Ljuba Perućica i ispričao pravu istinu o raskidu sa Aleksandrom Prijović!

Napisao admin

Mnoge je iznenadilo to što su prije nekoliko dana pjevačica Aleksandra Prijović i Ljubomir Perućica raskinuli vezu koja je trajala dvije godine, a vrhunac svega je bila informacija da je Ljuba u njenom telefonu pronašao SMS prepisku s drugim momkom. Vlasnica hita “Za nas kasno je“ tvrdi u izjavi za “Pulsonline“ da joj uopšte ne prija šta se sve spekuliše proteklih dana u medijima u vezi sa njihovim raskidom.


– Nisam očekivala da će naš raskid biti toliko medijski propraćen. Nikada nisam pravila skandale i tako ću nastaviti da se ponašam i u narednom periodu. Proteklih dana sam pročitala brojne spekulacije o našem raskidu koje me stvarno povređuju i prave se teorije koje nemaju veze sa istinom. Od mene ne očekujte da kažem bilo kakvu lošu riječ o Ljubi, a vjerujem da i Ljuba isto slično razmišlja kao ja. Nas dvoje smo ostali u korektnim odnosima i to je sve što ću reći. Neću više tu temu komentarisati jer nema potrebe, navela je Aleksandra u izjavi.

Pozvali smo i Perućicu da čujemo i njegov stav u vezi cijele afere i da nam prokomentariše riječi njegove bivše.

 – Isto mišljenje dijelimo Aleksandra i ja. Nisam očekivao ovakvu hajku na nas i toliko plasiranje neistina. Sve je bilo mirno u razgovoru nas dvoje prilikom rastanka i ne vidim potrebu za toliko izmišljotina. Na kraju svega, Aleksandra i ja sada imamo normalan odnos i mislim da će tako i ostati jer je ona normalna djevojka i sjajan čovjek.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara