Magazin

Ravno nemogućem – Ostala je trudna po treći put u svom životu… a onda su joj otkrili nešto što nije mogla da sanja ni u najluđim snovima!

Napisao admin

Karen Rodžer i njen muž Kolin, bili su presrećni kada su prije 16 godina dobili blizance. Kada su blizanci, Luis i Kajl, imali 2 godine Karen je ponovo postala majka… Još jednom paru blizanaca!


Dobiti blizance je rijetko, a dobiti blizance dva puta zaredom ravno je nemogućem! Rodžerovi su konačno upotpunili svoju porodicu i bili srećni, ali, 10 godina nakon rođenja Fina i Džuda, Karen i njenog muža dočekalo je ogromno iznenađenje!

Nakon što je napunila 41 godinu Karen je dočekalo još jedno veliko iznenađenje. Bila je trudna… sa još jednim parom blizanaca! Kada je otišla na ultrazvuk, shvatila je veličinu blagoslova i sreće koji su joj poslati. Javila je svom suprugu koji je u šoku odgovorio: “To nije smješno!” – misleći da se ona samo šali!

Nije bila šala. Šanse da Karen treći put postane majka blizanaca bila je 500.000:1, ali ovoga puta sreća im je bila veoma naklonjena!

Nakon velikog šoka i iznenađenja, Karen je rodila dvije malene djevojčice (što je bila dobrodošla promjena, jer je već bila majka četvorice dječaka)

Bebe Roun i Isla su srećne i zdrave djevojčice koje odrastaju u brižnoj (mada pomalo neobičnoj) porodici. One su samo jedno od dokaza da su čuda događaju!

Djevojčice su u potpunosti kompletirale ovu prelijepu porodicu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara