Magazin

Popularni show – VELIKO IZNENAĐENJE U FINALU “VELIKOG BRATA”: Pobjednik je, iako to mnogi nisu očekivali…

Napisao admin

Okončan je i dosad najgledaniji rijaliti “Veliki brat”, kojeg ste mogli pratiti na OBN TV i RTL-u. Pobjednik je, iako to baš mnogi i nisu očekivali – Darko


Podsjetimo, večer prije superfinala kuću su napustili blizanci Vasić, Zorica i Tina.

U večerašnjoj finalnoj emisiji prva je otpala Barbara, a zatim i Ervin.

Kada su ostali sami u dvorištu, Darko i Goran morali su se zamrznuti, a tada su ih posjetili, prvo Darkov brat, a onda i Goranova Lejla. I Lejla i Darkov brat uputili su svojm favoritima riječi podrške. Ubrzo nakon toga došlo je vrijeme da se show privede kraju te da se dozna ime osvajača glavne nagrade od 100.000 eura.

– Pobjednik 2015. godine je Darko – proglasila je Antonija pobjednika.

Superfinalisti su se zagrlili, a Darko je briznuo u plač. “Veliki brat” tada je izbacio Gorana iz kuće i obratio se Darku.

– Ti si ostao posljednji. Počeo si tiho i osvajao si simpatije sustanara i publike munjevito. Tvoje kvalitete dovele su te do ovog trenutka, Srušio si sve barijere i pokazao si da možeš ostati svoj i dosljedan. Čestitam ti, ti si pobjednik regionalnog Velikog brata 2015. – rekao je “Veliki brat” Darku.

– Ne mogu riječima opisati osjećaje – rekao je Darko Antoniju i Skyu nakon izlaska i priznao da nije mogao sakriti suze.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara