Magazin

“DARKO JE SA MNOM VARAO ANU”: Pjevačica otkrila tajnu!

Napisao A. K.

Učesnica “Parova” Marija Malivuk priznala je Zerini Hećo da je imala ljubavnu aferu sa Darkom Lazićem, i to dok je on bio u braku s Anom Sević. Srbijanska pjevačica koja je došla u Hepijev rijaliti da bi se ispromovisala napravila je opštu pometnju kada se pročulo da je bila sa zvijezdom ‘Granda’. Ona je i na poligrafu pričala o njima, ali tada ništa konkretno nije rekla.

 Bili smo prije svirke kod njega kući da ga pokupimo i sudarili smo se ispred kupatila. Išli smo na nastup, on me je vratio kući i to je to. Samo jedna osoba je vidjela cijelu situaciju, ali ne vjerujem da je ona to rekla– ispričala je Marija nervozno, jedva čekajući da se završi tema o Darku.

Mnogi ukućani su posumnjali da je imala aferu sa njim i komentarisali su da je pitanje moglo da ima više značenja.

 Pitanje “da li je bila sa Darkom” može da se odnosi i na to da li su bili na svirci zajedno, tako da odgovor nije uvjerljiv – rekao je neko od ukućana.

Iako je Malivukova odahnula nakon ovog pitanja, ubrzo nakon parografa ona je zaboravila da u vili postoje kamere, pa se zapričala sa cimerkom Zerinom. Ona je tiho priznala da je imala nešto sa Lazićem i rekla da se plaši Ane Sević.

– Čovječe, ubiće me Ana. Mi se poznajemo. Stvarno mi je glupo. Darko je još bio oženjen kada smo bili zajedno, a ja sam bila razvedena – rekla je Marija šapatom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom Lazićem, ali se nije javljao na broj poznat redakciji, dok je Ana Sević rekla:

 Nemam komentar. U današnje vrijeme svako može da plasira u medije šta god je u njegovoj mašti. Mnogi su pokušavali da se reklamiraju preko našeg imena bez ikakvog dokaza. Svaka osoba koja se slika s nama može da plasira takvu priču, a za naše “partnere” u medijima proglašavaju svaku osobu koja se nađe u našoj blizini. Svako ima pravo da radi šta hoće, ali svakome na čast – rekla je Ana, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara