Magazin

Žena Kristijana Golubovića progovorila prvi put za medije – Na proslavi njegovog rođendan je SVE otkrila!

Napisao admin

Žena Kristijana Golubovića Ivana Veljović oprostila je svom mužu sve nestašluke koje je napravio u Farmi sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Milošević Balerinom. Ona je bila najveselija na proslavi njegovog 46. rođendana u jednom klubu u Kraljevu.


Tom prilikom nam je otkrila da bi voljela da ostane trudna prije nego što Kristijan ode u zatvor na odsluženje četvorogodišnje kazne.

 

– Presrećna sam! Kristijana volim i planiram da sa njim zauvijek ostanem. Mi se toliko volimo da već planiramo prinovu u porodici. Vrijedno radimo na bebi – rekla je Ivana za Informer.

 

Ona je na proslavi sve vrijeme đuskala i nije se ponašala kao opatica, kako je njen muž predstavlja. Smješkala se, ljubila sa Kristijanom i svima stavljala do znanja da Stanija, a ni Balerina ne mogu da joj unište brak:

 

– Razgovarala sam sa Kristijanom i objasnio mi je da je sve to bio šou. Nije mi bilo lako dok je bio u Farmi, ali najvažnije je da smo riješili sve probleme – poručila je Ivana.

 

Kristijan je takođe rekao da su mu djeca najveće bogatstvo i da bi želio da ima još nasljednika. On je na žurci grlio svog sina Lazara, ali nam je prepričao i kako je protekao prvi susret sa kćerkicom Verom.

 

– Djeca su najbitnija! Naravno da bih volio opet da postanem tata. Kćerkicu nisam vidio 100 dana. Ona je fantastična! Sada može da sjedi. Ujutro kada smo se probudili, počela je da me grli i ljubi. Stalno me je dozivala – ispričao je Kristijan.

 

Na rođendanskoj žurci je vladala prava histerija zbog njega. Fanovi su Golubovića satima čekali ispred kluba kako bi se fotografisali s njim, a oni koji su uspjeli da uđu na proslavu stajali su u redu da bi upoznali svog idola. Na torti koju je dobio pisalo je: “Srećan rođendan, kralju“, a bila je ukrašena krunom i njegovim fotografijama.

(Informer.rs)

cure.ba

Komentari

komentara