Magazin

MAJKA U SUZAMA – Učesnica Farme ima tumor!

Napisao admin

Iako je prva dva mjeseca bila nečujna i neprimijetna, Ivana Šašić je tek po ulasku Vesne Vukelić Vendi ušla u grupu najskandaloznijih ličnosti na imanju u Lisoviću. Međutim, gledaocima je postala zanimljiva, ali njenoj porodici ne. Naime, oni smatraju da joj ovaj rijaliti nije bio potreban u životu. Ivanina majka Ljiljana ekskluzivno za „Alo!“ priča o tome kako mezimicu gledaju svakodnevno s knedlom u grlu, ali i da se boje za njeno zdravlje, koje nije stabilno još od ranije.


– Farmu uspijevamo da gledamo i mnogo nam je teško kada vidimo koliko se naša Ivana muči. Meni je kao majci sve to jadno i bijedno, pogotovo kada gledam kako ona Vendi napada moju kćerku, koja joj ništa nije zgriješila. Ivana je morala nekako da se brani od svih uvreda koje joj je ova rekla u facu. Oni su nju tamo napali kao vuci, koji hoće da je raščupaju, to je za mene mnogo bolno. Vidjela sam jutros da je sva natečena i plava zbog tuče koju je preživjela početkom godine, kada su je napali ispred zgrade. Od tada svaki put kada je hladno njoj je natečen nos i bude plav jer je to uslijedilo poslije batina. Zato se plašim da joj se na farmi sve to ne iskomplikuje i napravi ogroman problem – kaže plačnim glasom majka Šašićeve i dodaje da njena kćerka nije trebalo da uđe u ovaj šou program.

 

– Kad sretnem ljude na ulici, kažu da joj uopšte nije trebalo to da ulazi i da to nije ona Ivana koju znaju. Znate, ovo je malo mjesto, svi gledaju i svako komentariše na svoj način i iz svog ugla gleda, nije mi lako kada pođem ulicom i kada me prijatelji zaustavljaju zbog nje. Njeni pravi prijatelji kažu da ni po koju cijenu nije trebalo da ulazi – komentariše Ljiljana i otkriva da su ona i Ivanin otac u teškom zdravstvenom stanju zbog svega što gledaju.

 

– Cijepaju mi se crijeva kada gledam sve na imanju. Suprug i ja ne gledamo uvijek, već ponekad, jer ne možemo da izdržimo zbog srca. Posljednjih dana sam i prehlađena, a njenog oca je zadesila katastrofa pošto mu se lonac od osam litara vruće masti izlio na nogu, jedva su mu u bolnici spasli nogu. Sada je to još jedna muka koja je na vratu, a uveče ponekad gasimo televizor i ne gledamo ga jer ne smijemo da se nerviramo da ne bismo završili u bolnici. Djeca sve to gledaju i jadno i bijedno preživljavaju kada ona plače. Djeci mnogo nedostaje i dešava se da plaču jer im je teško da je gledaju kako se bori tamo. Oni imaju samo osam godina. Vidi se da pate što im majka nije tu i što nije uz njih. Jeste da su oni s nama i da njima ništa ne fali, ali ipak majčinu ljubav niko ne može da zamijeni jer je to nešto posebno – kaže Ivanina majka i otkriva nešto što njena ćerka nije nijednom pomenula u rijalitiju.

 

– Ona je imala jako težak porođaj i jedva je preživjela. Dobila je tumor kasnije, a sada je na imanju s tim tumorom i strah nas je da joj se to ne iskomplikuje i napravi haos u organizmu. Desilo joj se da je rodila dva sina za godinu dana, oba porođaja su bila carskim rezom i kada je rodila drugo dijete, jedva je preživjela. Nisu mogli da je probude, a kada su izvadili dijete, ono je bilo modro. Dosta je teško podnijela sve to – kroz plač priča majka i dodaje da strahuje i za život svog muža, pjevačicinog oca:

 

– Muž mi kaže da ne može to da gleda kada je ona tamo i da hoće da umre zbog njenog ponašanja. Ona je dobra žena, ali šta joj treba da se tako ponaša i svađa s ljudima tamo. Otac joj ima artmiju i dosta teško podnosi sve to kada ona tamo ima problema, iskreno, a još sam i ja srčani bolesnik. Kada sve to gledam, jedva uspijevam da budem pribrana.

(Alo.rs)

cure.ba

Komentari

komentara