Magazin

(VIDEO) POGLEDAJTE POLJUBAC KARLEUŠE I BOSANCA – Ono što ćemo ove subote vidjeti u Zvezdama Granda ostavit će vas bez teksta!

Napisao admin

Zvezde Granda koje pratimo svake subote u programu OBN TV postaju sve zanimljivije. Show koji žiri pravi je iz emisije u emisiju interesantniji, a ono što nas ove subote čeka ostavlja bez teksta.


Pop diva Jelena Karleuša je svakako najzanimljiviji član žirija. Od kada se pojavila informacija kako će ona sjediti u žiriju, unaprijed se znalo da će doći do rasprava i žustrih prepirki, ali i scena koje nasmiju publiku. 

 

Poznata kao osoba bez dlake na jeziku i koja kaže šta misli, Jelena Karleuša nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo zbog njenih komentara zna nastati prepirka među žirijem, a također smo se uvjerili kako zna napraviti i dobar show.

 

Sudeći prema najavi za Zvezde Granda ove subote, Jelena je ponovo briljirala, pa je na svoj način uspjela ubijediti Šabana i Bosanca da promijene svoje mišljenje i pritisnu taster “Da“. Prvo jo Šaulića ljubila u obraz, a onda je Bosanac poželio nešto više, pa je pao ekspresan poljubac u usta.

 

Ekskluziva.ba

 

cure.ba

Komentari

komentara