Magazin

Džaba mišići – Ervin bijesan na ukućanke, jer su otkrile njegovu veliku tajnu!

Napisao admin

Muškarci bi uvijek voljeli da znaju o čemu pričaju žene kada su same, ali možda im je ipak bolje da ne znaju. Jer Ervin, Darko, Đorđe i Goran imali su priliku da tajno slušaju o čemu čavrljaju u “radio emisiji“ Barbara, Zorica i Jozefina.


A tema je bila: koji ukućanin ima najveći, a koji najmanji “ljubavni mišić“? I sa kojim ukućaninom bi voljele da se nađu na pustom ostrvu? I dok su oko najvećeg „ljubavnog mišića“ mišljenja podijeljena, oko najmanjeg je mišljenje skoro jednoglasno: To je Ervin. Njega to, logično, veoma pogađa.

 

Proteklog vikenda u kući Velikog brata bilo je zanimljivo. Nakon Lućinog izbacivanja, Đorđe je izgubio “najboljeg prijatelja”, te je poželio da i on izađe iz kuće. Budući da Đorđe sve više ukućanima ide “na živce”, Goran po starom dobrom običaju, prihvata “odbačenog” i udružuje se sa njim .

 

Kako je jutro pametnije od večeri, tako je Đorđe, po savjetu Velikog brata razmislio i ipak odlučio da ne izađe iz kuće. Uzgred, dobio je važnu ulogu u nedjeljnom zadatku – direktora programa radijske stanice VB radio koju je posvetio svome “bratu Lući”, uvjeren da će ga pojedini stanari, poput Mirjane i Zorice sabotirati, shvativši da većini stanara nije nimalo simpatičan.

 

VB radio je povjeren ukućanima, te im je rečeno da će imati direktan link na Youtube kanalu i da će se posjećenost odraziti na uspjeh nedjeljnog zadatka i ostvarivanje luksuznog budžeta. Program VB radija traje 96 sati, ne smiju da naprave pauzu u priči dužu od jednog minuta i puste više od tri vezane pjesme. Ima nekoliko različitih emisija koje traju tri sata, najviše dva voditelja je u studiju i dozvoljeni su gosti.

 

Emisije koje se emituju su: Ženske priče, Debata, Vasići late night show, Emisija za muškarce, Budne sove Velikog brata, Jutarnji program Velikog brata, Vasići guten morgen show, Tačno u podne, Sasvim intimno…

 

I dok se stanari zabavljaju kao medijski radnici, Darko se prvi put u dokolici nakon popodnevnog odmora otvorio i pričao o svojoj intimi, otkrivši kako voli da drži djevojku za zadnjicu dok šetaju gradom. “Presveta” Barbara ga je osudila i rekla kako je njoj takvo iskazivanje nježnosti vulgarno dok je s druge strane Jozefina to pozdravila i rekla da ona voli što je njen muž “grubijan” i da su godinu dana pokušavali da začnu dijete. Nakon te uvodne priče, otkrivali su jedni drugima koje je najzanimljivije mjesto na kojem su vodili ljubav, pa je Darko kazao kako voli da “naskoči” na djevojku kada se sprema za izlazak, a Jozefina to ipak preferira na “mašini za veš”.

 

Da se u kući u mislima “ne vodi samo ljubav”, nego i “rat”, postarala se Mirjana ne davši stanarima dala da spavaju, pa je Tinu koja je uzela lijek protiv bolova i jedva zaspala probudila. Barbara je stala u odbranu svoje sestre i sasula u lice Mirjani sve što drži u sebi a nakon toga je ogovarala sa Vasićima kako je nekulturna, da ne poštuje starije i kako se prečesto za njen pojam “dodiruje”, te “ako joj je to posao da izađe napolje i tamo ga radi, a ne gnjavi više nju”.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara