Magazin

PRODUKCIJA NE ZNA ŠTA DA RADI – Balerina smještena u hotel i produkciji je napravila OGROMAN problem!

Napisao admin

Iako je balerina Jelena Milošević u petak ujutru napustila rijaliti „Farma“ zbog povrede nosa, njeno psihičko stanje trenutno je mnogo veći problem od onog zbog kojeg je izašla sa imanja.


Kako saznajemo, ova animir-dama, kako je još nazivaju, smještena je u jednom od prijestoničkih hotela, gdje danima plače, histeriše i svađa se sa članovima produkcije, bijesna što su je navodno prikazali kao laku ženu.

 

Očigledno je Miloševićeva očekivala da organizatori prikriju njen se*s sa Kristijanom i time sačuvaju njen moral i epitet dobre djevojke, pa su je suprotne informacije razočarale. Kada je shvatila da je u javnosti okarakterisana kao jeftina rasturačica brakova, Miloševićeva je dobila nervni napad.

 

– Jelena je uspjela da vidi neke od novinskih naslova, ali i komentare na internetu, na osnovu kojih joj je bilo jasno da se van rijalitija zna sve što se dešava unutra. Sada su joj svi krivi što je pokazala svoju lošu stranu i što ne može da očekuje ponude za uloge kojima se nadala. Danima histeriše, bijesni i viče na ljude iz organizacije, koji pokušavaju da razgovaraju sa njom. Dodatno je nervozna jer su je i roditelji kritikovali zbog ponašanja, iako ih zbog toga što će biti vraćena na imanje nije vidjela, već su se samo čuli telefonom – kaže naš izvor blizak produkciji i dodaje:

 

– Jelenina povreda nosa nije ozbiljna i oporavak, što se tiče toga, ide kako treba, ali je njeno psihičko stanje mnogo diskutabilnije od fizičke povrede. Zatvoreni prostor je dodatno doprinio njenoj nervozi, pa će tek biti odlučeno pod kojim uslovima i u kom će trenutku biti spremna da se vrati na imanje. Jedan od uslova će svakako biti da dok pije lijekove, koje inače uzima kao terapiju, ne konzumira alkohol – ističe naš izvor.

 

Kako samo saznali, ona je najviše bijesna što je u javnosti prikazan njen i Kristijanov se*s, ali i to što je Jelena Krunić otkrila da to nije prvi njihov se*s, već da ih je u više navrata videla kako vode ljubav iza ograde.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara