Magazin

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU O ZABRANJENIM TEMAMA: Evo šta pjevačica misli o abortusu, drogama i smrtnoj kazni!

Napisao H. H.

Ona oduvek važi za damu bez dlake na jeziku, a sada je progovorila o temama koje su sve zanimale.

Jelena Karleuša je otvoreno pričala na temu abortusa, gej brakova, kao i mnogo drugih stvari.

Gej populacija i deca

Gej brakove definitivno podržavam. Kada je reč o mogućnosti da gej ljudi usvajaju decu, smatram da prvo treba da se donesu neki zakoni upravo za to, a onda da se preciziraju neke stvari. Kada se to sve desi, zašto da ne?!

Lake droge

Kada je reč o marihuani, uzimam u obzir to što veći deo planete ide ka tome da je legalizuje, u mnogim zemljama je, zapravo, već legalizovana. Pogotovo što marihuana ima lekovita svojstva i dokazano je da leči od kancera.

Život posle smrti

Ateista sam. Ne verujem u boga. Verujem u dobro. Ne delim ljude po tome u koga veruju. Za mene se svi delimo na to ko je čovek, a ko nije. Biti čovek je jedina vera koja za mene postoji. Verujem u ono časno, ponosno, lavovsko, ne u verske praznike.

Abortus

Abortus je definitivno žensko pravo na izbor.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Eutanazija

Za eutanaziju sam kada je reč o ljudima koji su smrtno bolesni. Kada imaju izbor da odluče u terminalnim fazama, u tim teškim bolestima, uvek sam za to da imaju i tu opciju da sebi ili sebi bliskoj osobi olakšaju.

Psihijatri

Kod nas je sve što je normalno – sramota. Sve što je povezano sa zdravim razumom je nenormalno.

Razvod

Mi smo zemlja paradoksa. Kod nas nije sramota biti kriminalac, ali sramota je biti samohrana majka. Razvesti se, udati se, imati tu opciju, to je sramota, ali gore stvari nisu. Generalno, sve što žene rade, a da je onako slobodoumno, sramota je u Srbiji.

Smrtna kazna

Moje mišljenje je da je to definitivno neophodno. Za neke zločine nema druge kazne. Definitivno sam za to da se uvede smrtna kazna.

Seks na eks
Ko to voli, nek radi! Zašto da ne?!

kurir.rs

Komentari

komentara