Magazin

Učesnica Farme – MAJA NIKOLIĆ ZGROZILA JAVNOST: Ja sa svojim sinom…

Napisao admin

Nakon što je prošle godine izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, pjevačica Maja Nikolić ne prestaje da priča o njemu, ali svakom novom izjavom šokira javnost.


Ona je bez pardona otkrila farmerima da mlađeg nasljednika upoznaje s muškarcima koji su joj samo prolazne avanture.

 

– Vidjećeš kako je super moj mlađi sin, svuda ga vodim sa sobom – i u provod. On je divno i prepametno dijete, shvatićeš kada odemo zajedno na kafu. Znaš kako moj Lazar kaže kada vidi da me u gradu neko muva? „Ne vrijedi ti da pokušavaš, moja mama ne voli ružne muškarce. Ne vrijedi ti ni da pokušavaš.“ Sve im tako odbrusi – kroz smijeh je prepričavala pjevačica jednu od situacija u kojima je dječak pokušavao da joj rastera udvarače.

 

Ona ne krije da njen nasljednik kojeg ima iz braka s Vukom Kandićem ide kod psihologa zbog svega što je preživio u životu.

 

– On je toliko hipersenzibilan da redovno ide kod psihologa jer mu je teško palo odvajanje od mene, a i svaki put kada sam u rijalitiju, on se nasluša svega za svoju majku, zbog čega mu je potrebna stručna pomoć. Bolje je i tako jer je on inteligentan i sve shvata, zato ne volim da mi ovdje spominju djecu – ispričala je pjevačica Tamari i ostalim farmerima s kojima je pila kafu u dvorištu.

 

Iako su svi bili šokirani što tako malo dijete upoznaje s muškarcima s kojima ne planira ozbiljnu vezu, Maja se branila činjenicom da je njen sin inteligentan i da ona s njim priča o svemu.

 

– On poznaje i mog novog dečka, koji je mlađi od mene. Inače, dečko mi je poslao tri džempera, ali sam dva vratila jer mi se ne dopadaju. Mukica, nije on iz ovog svijeta. On je ozbiljan momak, pa ne zna kako da izabere nešto da mi se svidi – otkrila je Nikolićeva.

senzacija.ba

Komentari

komentara