Magazin

ZAVRŠILA JE MEDICINSKI FAKULTET U ROKU: Danju je učila, noću pjevala, a onda je digla ruke od svega i DOŠLA U ZVEZDE GRANDA!

Napisao H. H.

Mlada pevačica Lijana Savić skrenula je pažnju na sebe svojim učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i uspela je da se plasira u treći krug ovog šoua zahvaljujući svom talentu, ali i ozbiljnom radu na svakom svom predstavljanju.

Ova atraktivna Novosađanka priznaje da je oduvek želela da bude pevačica i da je od malih nogu pokazivala talenat, ali da joj je učešće na jednoj karaoke žurki promenilo život.

Naime, Lijana je završila Medicinski fakultet u Novom Sadu, ali je muzika za sada ipak njen prioritet.

“Moj prvi momenat i dodir sa muzikom se desio kada sam imala samo sedam godina, tada sam pobedila na jednom dečjem festivalu u Herceg Novom. Međutim, kako sam tada bila izuzetno mala, svi su doživljavali ovu situaciju samo kao lepu uspomenu. Nakon završene osnovne škole sam upisala medicinsku, a onda i medicinski fakultet koji sam završila u roku. Ipak, negde u nekom tinejdžerskom periodu, nakon jedne karaoke žurke, na kojoj sam jel’te morala da se “dohvatim” mikrofona, drugari su me ubedili da počnem da pevam i nije mi mnogo trebalo. Danju sam učila i pripremala ispite, a noći sam provodila pevajući po mnogim klubovima u Novom Sadu, ali i širom zemlje, i tako sam zavolela ovaj posao”, otkriva Lijana.

Ona kaže da je rešila da se prijavi na muzičko takmičenje “Zvezde Granda” jer se poželela izazova.

“Ja sam veoma posvećena, uporna i odgovorna osoba. Svemu što radim pristupam veoma profesionalno i sada sam želela da napravim veliki korak kada je bavljenje muzikom u pitanju, zato sam i odlučila da se prijavim na “Zvezde Granda”. Izuzetno mi je bilo bitno obrazovanje, imala sam veliku želju da završim fakultet i prethodnih godina sam najviše bila koncentrisana na taj cilj. Sada je došlo vreme za nove pobede, neke nove ciljeve i zaista ću se truditi da ih ostvarim. Maksimalna posvećenost me je dovela do toga da uvek ostvarim sve što zamislim, nadam se da ću uspeti i kada je ovo takmičenje u pitanju”m zaključuje uz osmeh Lijana.

kurir.rs

Komentari

komentara