Magazin

Estrada – Halid Muslimović pjevao, prišao mu otac Cece Ražnatović i rekao…

Napisao admin

Pjevač Halid Muslimović bi mogao da održi veliki koncert u Žitorađi, rodnom mjestu jedne od najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora Svetlane Cece Ražnatović, međutim, on to ne želi.


Naime, poznati pjevač je jednom prilikom pjevao na jednoj svadbi u blizini tog gradića. Na istom je bio Slobodan Veličković, pjevačicin otac, jedan od političara u toj opštini.

 

Očigledno da su Slobodana “u srce dirnule“ Halidove pjesme pa je, kako je rekao izvor, prišao Halidu, pozdravio se s njim i pitao ga zašto u njihovom gradu ne održi koncert?

 

S obzirom na to da Muslimović svakodnevno dobija ponude za gostovanja, ali da je i dalje jedan od najradije viđenih  pjevača u Srbiji, nije se mnogo iznenadio prijedlogom koliko time da mu je to predložio Cecin otac.

 

Navodno, Halid mu se zahvalio na pohvalama i rekao kako će razmotriti taj prijedlog.

 

Halid nije želio odmah da otkrije svoje planove, ali je u međuvremenu popustio. “Sad da hoću mogu tamo da odem i da održim veliki koncert. Oni bi tamo sve reklamirali, pripremili dvoranu, a moje bi bilo da odem sa muzičarima, pjevam tri sata i da pokupim novac (smijeh). Ali još ništa od toga pošto ne znam koliko bi mi to bilo pametno sada zbog marketinga. Ali, muzika nema granice, zar ne?! U Srbiji su zapjevali i oni koji su se zaklinjali da neće nikada“, završava Muslimović.

expressmag.ba

Komentari

komentara